Ko se enkrat odločiš, da bo tvoj hobi prerasel v biznis, moraš zimsko spanje črtati z urnika.

Ne moreš se kar naenkrat za 3 tedne skriti v brlog. Niti za dva tedna. Kaj šele en mesec. Ne moreš. Lahko greš na počitnice, ampak pred tem si je dobro vse urediti tako, da laufa tudi, ko te ni. In da te biznis ne pogreša. Ne, to ni korporativna služba, kjer ti pripada 23 dni dopusta in te takrat enostavno ni.

To je tvoj ljubi biznis, za katerim stojiš ti. Pred njim pa tvoje stranke. Tudi potencialne. In te pač ne tolerirajo zimskih spancev. Torej ne moreš mrknit, potem se pa pojavit z nečem novim ali celo starim in pričakovati, da bo prodaja stekla. Ne moreš izginiti za pol leta in misliti, da nihče ni opazil. Opazimo. Brez skrbi. Pa ne na zavestni ravni. Na podzavestni – točno tam, kjer se gradi srčna vez s strankami.

Predstavljaj si to vez kot tanko vrvico, nitko, ki se sčasoma debeli in postaja tista prava močna vrv. Potem te vrvi nenadoma zmanjka. In ko je zmanjka, torej, ko ti izgineš, se naslednjič začneš povezovati ponovno z nitko, takšno skoraj nevidno.

Imej to v mislih. In seveda poskrbi, da se vmes tudi spočiješ. Ampak vez pa naj le ostane. Previsoko ceno ima grajenje vrvi vsakič znova. Uhh, ti grem na živce, a? Nič hudega. Z dobrim namenom. Imam pa zate tudi rešitev, kako preprečiti zimske spance – ko si enkrat dovoliš naučiti pisati objave in email sporočila na lahkoten način, potem ti ne bo težko ohranjati konsistentnosti. Pokukaj, kaj sem ti pripravila v tečaju OBJAVE in res ti ne bo žal investicije: https://sanjakrizan.si/objave-na-izi/. Se vidiva na lahkotnejši strani komunikacije s sledilci.

Želim uvodni klic

Podarim ti brezplačen tečaj:

NAUČI SE pisati objave, KI PRODAJAJO izdelke in storitve

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.