V 90ih dneh od tvoje biznis ideje do spletnega tečaja ali članstva in uspešne prodaje s pomočjo webinarjev, skupinskih coaching klicev, zaprte Facebook skupine in še mnogo ostalih “bonbončkov”, ki bodo tvojo pot olajšali in jo naredili bolj zabavno!

Kaj če bi se tvoji sledilci končno odzivali na tvoje objave na socialnih omrežjih?
Kaj če bi pisanje objav postalo res na izi?
Kaj če ti nikoli več ne bi zmanjkalo idej za pisanje objav?
Kaj če bi komaj čakal/a, da greš pisati objave?
Kaj če bi tvoja baza sledilcev konstantno rastla medtem ko ti spiš?
Kaj če bi se tvoji sledilci končno začeli spreminjati v kupce in bi z veseljem polnili tvoj TRR?

Si predstavljaš skupnost podjetnic in podjetnikov, ki razmišljajo podobno kot ti, imajo v online svetu podobne biznis in mindset izzive kot ti in te popolnoma razumejo?

Točno takšna skupina te čaka pod imenom BREZPOGOJNO ODLOČENI.
To ne pomeni, da si že danes brezpogojno odločen/a, ampak da si to v življenju in biznisu želiš postati. 

Zato pa imamo vsak teden mindset in biznis coachinge v živo, co-working – skupen čas namenjen rasti tvojega biznisa, pogovore z gosti, ki ti pomagajo rasti in novo znanje o online biznisu (kako lansirati spletni program ali spletno članstvo, kako graditi email listo, kako pisati objave in se povezovati s sledilci, kako postaviti cene svojim produktom ali storitvam in še in še).

Ne glede na to, da si v svoj biznis ali poslovno idejo zaljubljen/a in zares uživaš v tem, kar počneš veš, da trenutno delaš preveč in ne zaslužiš toliko kot si želiš. Čutiš, da te v online svetu čaka veliko več prihodka in časa zase.

Zato iščeš način, kako v najkrajšem možnem času svoj biznis učinkovito zapakirati (v online produkte, programe ali spletna članstva) in mu razgrniti rdeči tepih v online svet, sebi pa ustvariti več prostega časa in še bolj uživati v življenju.

Huhh, še dobro, da si tu. Do rdečega tepiha greva lahko skupaj – v krajšem času, veliko bolj učinkovito in zabavno. Pridi na spoznavno kavo, da vidiva, kaj lahko skupaj ustvariva.

Postani zen biznis mama v manj kot treh urah z enostavnimi triki, ki jih lahko začneš uporabljati TAKOJ.

Prijava na čakalno listo

Prijava na spoznavno kavo

[activecampaign]

[activecampaign]

[activecampaign]