SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI SANJAKRIZAN.SI

 

1 Splošna določila

Lastnik in izvajalec aktivnosti na spletni strani je Strokovno svetovanje, Sanja Križan s.p., Cesta Dolomitskega odreda 6, Ljubljana.

Uporabnik se ob prijavi na aktivnosti v sklopu spletne strani strinja, da se njegovi podatki uporabljajo za namen aktivnosti in da njihovo uporabo v celoti razume ter da dojema, da se bodo podatki uporabljali v skladu s temi pogoji.

 

2 Uporaba piškotkov na spletni strani

Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so manjše tekstovne datoteke, ki si jih vaš računalnik zapomni, da je brskanje po strani za uporabnika bolj prijazno. V večini so piškotki namenjeni hrambi podatkov o izbirah uporabnika ali hrambi analitičnih podatkov strani. Vašo izbiro glede uporabe piškotkov lahko tudi kadarkoli spremenite v nastavitvah piškotkov.

Ta spletna stran uporablja dve vrsti piškotkov:

2.1 OBVEZNI PIŠKOTKI

Piškotek Čas trajanja Namen
moove_gdpr_popup 1 leto Piškotek si zapomni, da se strinjate (oz. ne strinjate) z analitičnimi piškotki.

2.2. ANALITIČNI (NEOBVEZNI) PIŠKOTKI

Piškotek Čas trajanja Namen
_gid 1 1 dan Piškotek Googlovi analitiki omogoča, da ta razlikuje med različnimi uporabniki.
_ga 2 2 leti Piškotek Googlovi analitiki omogoča, da ta razlikuje med različnimi uporabniki.
_gat_gtag_UA_133681154_1 Čas seje Piškotek omogoča prikazovanje targetiranih oglasov, v kolikor so ti vklopljeni.

 

3 Varstvo osebnih podatkov pri uporabi spletne strani Sanja-Krizan.si

3.1 UPRAVLJAVEC
Upravljavec podatkov je Sanja Križan s.p. (v nadaljevanju upravljavec), z e-poštnim naslovom sanja@sanjakrizan.si.

3.2 OBDELOVANJE PODATKOV
Upravljavec zagotavlja, da bo osebne podatke uporabnikov obdeloval v skladu z veljavno slovensko in evropsko zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov ter svojo politiko zasebnosti. Podatki uporabnikov se uporabljajo izključno za namen, za katerega so bili posredovani. Podatki so uporabljeni izključno znotraj EU in se ne bodo nikoli posredovali tretjim osebam.

3.3 DOSTOP DO OSEBNIH PODATKOV
Do osebnih podatkov uporabnikov bosta imela dostop samo lastnik (upravljavec) in urejevalec spletne strani.

3.4 SOGLASJE
Osebne podatke, ki nam jih uporabniki posredujejo, obdelujemo z njihovim jasnim in nedvoumnim soglasjem, ki temelji na Splošni uredbi EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

3.5 NAMENI UPORABE OSEBNIH PODATKOV
Upravljavec osebne podatke (ime in priimek, naslov elektronske pošte) obdeluje samo za naslednje namene:

Za vsakega od naštetih namenov mora uporabnik oddati ločeno soglasje oz. potrditi strinjanje s pogoji ob prijavi na posamezno aktivnost.

3.6 ROK HRAMBE PODATKOV
Osebni podatki uporabnikov se bodo hranili ves čas delovanja spletne strani oziroma do preklica s strani posameznega uporabnika, za katerega se podatki hranijo in ki bo zahteval njihov izbris.

3.7 PRAVICA DO VPOGLEDA, PREKLICA IN IZBRISA

3.7.1 Pravica do vpogleda v osebne podatke
Vsak uporabnik lahko kadarkoli zahteva vpogled hranjenih osebnih podatkov in lahko upravljavca kontaktira, če ima vprašanja v zvezi z njimi – npr. katere podatke shranjuje in njihov izvor. Izpis osebnih podatkov, ki jih upravljavec hrani za zgoraj naštete namene, bo uporabnik prejel na svoj e-poštni naslov. Vsak uporabnik lahko tudi zaprosi za popravek ali spremembo shranjenih podatkov.

3.7.2 Pravica do preklica soglasja

Svoje soglasje za uporabo zgoraj naštetih podatkov lahko uporabnik kadarkoli prekliče z zahtevkom na e-poštni naslov sanja@sanjakrizan.si, pri čemer mora biti jasno razvidna identiteta pošiljatelja. V primeru preklica upravljavec osebnih podatkov uporabnika ne bo več uporabljal za namene, naštete v točki 3.5 tega dokumenta. Umik soglasja se bo upošteval od časa zahtevka naprej in ne bo vplival na zakonitost obdelave osebnih podatkov uporabnika v času, preden je bil zahtevek poslan.

3.7.3 Pravica do izbrisa osebnih podatkov
V skladu s 17. členom Uredbe (EU) 2016/679 lahko uporabnik tudi izrecno zahteva popoln izbris, popravek ali omejitev obdelave osebnih podatkov. Izbris lahko uporabnik zahteva s poslanim zahtevkom na e-poštni naslov sanja@sanjakrizan.si, pri čemer mora biti jasno razvidna identiteta pošiljatelja. Upravljavec mora na zahtevek odgovoriti najpozneje v enem mesecu od prejema zahtevka.

3.8 RAVNI SODELOVANJA
Upravljavec osebne podatke uporabnikov uporablja skladno z nameni, naštetimi v točki 3.5 tega dokumenta. Uporabnik, ki se prijavi na obveščanje o novostih, ne bo obravnavan kot uporabnik, ki oddaja povpraševanje po storitvah, prav tako pa tudi slednji ne bo samodejno vključen med prejemnike obvestil o novostih, če se za to ne bo posebej odločil.

3.9 SPREMEMBE POLITIKE ZASEBNOSTI
Politika zasebnosti je redno posodobljena. Spremembe začnejo veljati takoj po objavi na spletni strani. Zadnja posodobitev pogojev je bila izvedena januarja 2019.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.