Spodaj ne vidiš vsega.

Včasih se je dobro dvigniti in z višine pogledati na tiste male zgodbice, ki krojijo naše življenje. Naenkrat se zdi, kot da vidiš samo tiste, ki te peljejo naprej, ki te podpirajo. Tiste druge pa odnese veter. Enako je v biznisu. Včasih kot hrček tečeš na mestu in vedno imaš ogromno dela. Ne vidiš se ven. Vse dokler ne zmoreš pogledati z višine na širšo sliko.

Moja izkušnja je ta, da ko sem sama bila na hrčkovem kolesu, nikakor nisem mogla stopiti dol:

  • Zdaj, ko gradim biznis, moram več delati, bom že potem uživala.
  • Včasih je treba delati tudi kaj, kar ti ni prijetno. Ko imaš svoj biznis, si pač sam za vse.
  • Nimam časa brati knjige, to bom že, ko tamala dva zrasteta in biznis zalaufa.

Edino srečo ali pa pač pametno znanje, ki sem ga nosila v sebi je takrat, je bilo, da coacha pa vsak uspešen biznis človek mora imeti. To me je reševalo vseh ovinkov in dolgih poti. Vseh nepotrebnih napak. Rešilo me je tudi pred gotovo izgorelostjo. In nenazadnje pred zaključkom, da itak nisem za biznis.

To je še en celični zapis iz mojega dela v mednarodni korporaciji – ne moreš vsega sama.
Novo področje? Izberi si mentorja (to delajo uspešni ljudje, ne šibki).
Večja ekipa? Zagotovi si pomoč.
Zaposlovanje v ekipo? Ni ti treba sama (na voljo mi je vedno bila ekipa iz kadrovske službe).
Izzivi s timom? Evo ti coachinja (Nika Deu – moja najbolj srčna psihoterapevtka, ki me je rešila tik pred burn out prepadom).
Greš iz marketinga v prodajo? Evo ti coacha (Boštjan Trilar – še danes sem ti do neba hvaležna, da si me po bližnjici vpeljal v svet prodaje in mi ga predstavil v čisto drugi luči).

Nikoli ti ni treba biti sam/-a v biznisu. Vedno je nekje nekdo, ki te lahko pelje po poti hitreje, lažje in bolj učinkovito. Vedno. Izberi sebe, izberi si podporo. Če sanjaš o tem, kako si ustvariti spletni tečaj, program ali članstvo, imam zate krasno okolje, v katerem to lahko narediš v samo 90 dneh. Gre za Online biznis akademijo, ki je sicer trenutno zaprta, ampak te vabim, da se vpišeš na čakalno listo, kjer te takoj čaka darilo za več jasnosti na tvoji poti: https://sanjakrizan.si/online-biznis-akademija/.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.