Ti je to znano? Je to tudi tvoja izkušnja? Pomisli na tistega enega znanca, ki ima na vse, kar nekdo v družbi reče, vsaj en problem ali vsaj en negativen komentar. Vsakdo od nas pozna vsaj eno takšno osebo.

Mnogi pa se ne zavedajo, kako pomembno je, držati se čim dlje stran od takšnih negativnih ljudi. Ker vsak dan, dan za dnem poslušati, kako nekaj ne gre in kako se ne da in kako ni mogoče in kako je vse narobe in kako je svet krivičen … to lahko postane naša edina realnost. Seveda je to zadnje, kar si želimo, ne da?

Do podobnih situacij prihaja tudi v biznisu. Prideš z neko briljantno idejo – pa se že najde nekdo, ki ti reče: »O ne, to pa ne bo šlo. Pomisli na to, pa na ono … Kaj pa če se zgodi to? In kaj če se zgodi ono?« Kaj pa če se ne? Kaj če ti res uspe? Kaj če je tvoja ideja res dobra? Obkroži se z ljudmi, ki te podpirajo. Ki te dopolnjujejo. S tistimi, s katerimi lahko rasteš in ti je lepo. Z ljudmi, ki so na podobni poti, kot ti. Kimaš, vidim te.

»Ja, ja, ja hočem to.«

»Ampak jaz nimam veliko takšnih ljudi okoli sebe,« mi praviš.

Vem, srce moje, vem. Zato sem jih pa jaz že zbrala zate. V tvoji virtualni družini. V spletni družini brezpogojno odločeni so takšni ljudje, kot si ti. Niso vsi v vsakem trenutku brezpogojno odločeni. Niso pa sami. Vedno vedo, da je nekje nekdo, ki bo ob vsaki uri pripravljen slišati, kaj se ti je zgodilo in kaj te muči. Če že imaš svoj spletni tečaj ali svoje spletno članstvo, potem je družina brezpogojno odločenih prava družina, v kateri lahko končno začneš rasti. In tu ni negativnih ljudi. Tu imamo rešitev za vsak problem. Nikakor obratno. Pokukaj, če je to zate: https://sanjakrizan.si/brezpogojno-odloceni/. In se vidiva na spoznavnem klicu.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.