‘Kaj si rekla? Severni tečaj?’ ‘Ma ne severni, spletni.’

Imaš poln kufr takšnih pogovorov? Ko te ljudje ne razumejo in se z njimi ne moreš pogovarjati o svojem biznisu?  Vem, to res boli. Ker, tudi če te želijo slišati, te pač ne razumejo. Nikoli niso obuli tvojih čevljev. Nikoli nimajo tvojih skrbi. Ne vedo, kakšne so tvoje možnosti. Ne morejo zaupati tvoji poti. In potem si na svoji samostojni poti tako prekleto sam. Tako prekleto sama.

Pa veš, da ti ni treba biti, ne? Da se lahko obkrožiš z ljudmi, ki te razumejo. Ki vedo, da govoriš o spletnem in ne severnem tečaju. Ko sem sama prvič doživela, kaj pomeni obkrožiti se z ljudmi, ki imajo podobne izzive, ki jih lovijo podobni strahovi, ki so morda korak pred ali korak za mano, in vendar vedno tu nekje, je zame podjetništvo dobilo nove dimenzije. Krila.

Osvobodila sem se te zoprne osamljenosti. Dojela sem, da lahko grem hitreje in bolj učinkovito, ko sem slišana, brcnjena v rit ob pravem času in objeta, ko to potrebujem. Uhhhh, kakšno olajšanje.

In od takrat sem ustvarila eno takšno svojo SPLETNO COACHING DRUŽINO – BREZPOGOJNO ODLOČENI. S tem je moje poslanstvo na tem svetu dobilo prave obrise. Podjetniki in podjetnice v tej družini pa kompas, zemljevid in veliko ljubezni. Nikomur, ki je ob meni, ni treba:

– padati na lastnih napakah;

– odkrivati tople vode;

– leta in leta capljati na mestu.

Ne, res ni treba. Ko se obkrožiš s pravimi ljudmi, gre hitreje, lažje in bolj učinkovito. Kako pa ti na svoji poti premaguješ osamljenost? Poglej, kako delamo v družini BREZPOGOJNO ODLOČENI: https://sanjakrizan.si/brezpogojno-odloceni/ .Morda si pa med tistimi, ki že imajo svoj spletni tečaj ali celo članstvo in bi te coaching v takšni družini lahko podprl, da greš še bolj lahkotno proti večji svobodi in bolj navdihujočemu stanju na TRR.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.