Poleti se ne dela biznisa

Zadnjih 10 let poslušam o tem, kako se poleti v biznisu ne dogaja nič. Najprej sem to poslušala v moji korporativni službi in potem vedno pokazala, da z malo iznajdljivosti to ni nujno res. Potem so mi to govorili moji ljudje, moje stranke.

In super navdušena sem nad tem, da sem tudi njim to miselnost uspela obrniti na glavo in se z njimi veseliti poletnih rezultatov. Danes si pa z mano ti. Ti, ki veš, da so poletni meseci en tak super čas, ki ga lahko na izi, pod borovcem, izkoristiš za to, da si končno postaviš prave temelje za svoj online biznis.

Vem, kaj si misliš: ‘ Joj pa ravno sem si mislil/-a spočiti … Pa ne letos, ko je res naporno leto za nami … Uhhh saj bi, ampak zdaj res ni pravi čas.’

Ok, ok, ok. Dajmo vse te ego misli na stran in poglejmo, kaj pravi tvoje srce. To namreč ve, da se letos poleti lahko spočiješ in še narediš nekaj res dobrega za svoj biznis (mislim, TRR, saj se razumeva). In to z nogami, namočenimi v morje.  Letos poleti lahko:

  1. Pripraviš svojo ponudbo/tečaj tako, da bodo tvoje nove stranke rekle – ‘O uau, ta mi pa res vidi v glavo. Kje plačam in kdaj začnemo?’
  2. Končno jasno dojameš, kaj želiš še naprej početi in kaj je tisto, kar je dobro, da predaš komu drugemu.
  3. Jasno dorečeš, kdo je in kdo nikakor ni tvoja stranka in zato prodaja postane veliko bolj enostavna oziroma se zgodi kar sama od sebe.
  4. Končno začneš pisati takšne objave, ki te dejansko povežejo s tvojimi idealnimi strankami, in te spremeniš v kupce (tu ti lahko pomagam: https://sanjakrizan.si/objave-na-izi/).
  5. Začneš graditi ali pa ful povečaš svojo email bazo strank in z njimi začneš redno komunicirati.
  6. Začneš svoj TRR polniti kar sredi poletja, namesto da čakaš na jesenske dni.
  7. Svojim storitvam postaviš primerne cene, ki ti bodo pomagale resnično zaživeti, ne samo (komaj) preživeti.
  8. Poiščeš coachinjo, ki te bo ljubeče sitno, z jasnimi koraki peljala od točke A, kjer si danes, do točke B, kjer so temelji tvojega online biznisa, postavljeni tako trdno, da bo leto 2021 tvoje najbolj uspešno biznis leto.

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.