“Sanja, ampak jaz še vedno ne upam pustiti službe!”

Tako pogosto slišim, da nekdo bi, pa si ne upa. Zato te danes želim pomiriti in objeti in ti povedati, da ti ni treba že danes, če te je še vedno močno strah. Ker če kdo, te jaz razumem. Glej, če danes veš, kaj je tisto, kar te že nekaj časa vleče stran iz službe, obenem pa te glas razuma prepričuje, da ni pravi čas, da morda ti pa ne bo uspelo, da počakaj še malo, da se še to in to zgodi … no, potem je s teboj VSE OK.

Ljudje večinoma ne zapuščajo varnih služb brez da imajo zagotovilo, kako bo izven varne službe. Takšni so redki in jaz sem med temi redkimi ponosna izjema, ki bi se ji lahko življenje izšlo tudi drugače. Ampak k sreči se je obrnilo prav in danes lahko tudi tebe podprem, ko razmišljaš o tem, da greš na svojo pot.

Kar ti danes želim povedati je, da … ej! Ni ti treba na glavo pisati, printati in nesti šefu ODPOVEDI. Lahko pa vseeno narediš en korak bližje temu, da bo to nekoč postala realnost. Lahko si začneš pripravljati teren. Lahko si narediš plan. Lahko se naučiš, česar še ne znaš. Lahko narediš ČISTO VSAK DAN en mali korak.

Lahko se mi takrat, ko ima Online biznis akademija odprta vrata, pridružiš. Akademija je namreč ustvarjena za tiste:

  • ki nimate časa,
  • ki imate ogromno drugega dela,
  • ki še hodite v službo,
  • ki imate majhne otroke,
  • ki si želite poletje fraj, božične praznike, prvomajske in še kakšne vmes.

No, torej? Nazdraviva danes na tvoj naslednji korak? Ker ne, tvoj prvi korak ni nujno odpoved. Lahko si ob službi začneš utirati pot. Mogoče ne ravno na glas, včasih si lahko ogromno materiala pripraviš – npr. napišeš objave na zalogo, blog zapise na zalogo, pripraviš opis svojega spletnega tečaja ipd. Verjemi mi, ko enkrat zalaufaš vse motorje, ti bo prav prišel čisto vsak dokument, ki je bil narejen »na zalogo«.

V akademiji te naučim, kako si sploh zgraditi bazo sledilcev. Kako zbrati njihove maile, kako in kaj jim sporočati, da te bodo res slišali. Učim te, kako se postaviti na novo na trgu, ker običajno je to, kar danes delaš v službi nekaj čisto drugega v primerjavi s tvojo novo potjo in to zahteva dodatno pozornost. Naučim te razmišljati podjetniško, ker veš, ko si enkrat na svoji poti, je nujno, da spremeniš miselnost in se naravnaš tako, da lahko rasteš in se ne spotakneš ob vsaki oviri.

Vse to v akademiji počnemo lahkotno. V tvojem tempu. Nobenih obveznih prisotnosti. Nobenih nujnih nalog in datumov. Samo nežne ljubeče sitne brcike, da mi ne zaspiš in da se premikaš korak za korakom, pa če se okoli tebe svet podira. V tebi se ne bo podrl nikoli več.

Želim si, da veš, da je grajenje lastnega biznisa lahko tudi lahkotno in igrivo. In kogarkoli od mojih strank vprašaš boš videla, da ob meni ni naporno in utrujajoče. Se vidiva v online biznis akademiji (spremljaj, kdaj bodo vrata odprta: tukaj). V akademiji pridemo, naložimo znanje, spremenimo v spletni tečaj, prodamo. Tako si kupimo svobodo – več poletnih dni v pesku zate in za tvojo družino.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.