“Čakaj malo, a ti imaš ekipo, Sanja?”

Eno najpogostejših vprašanj glede mojega biznisa je, »a ti to vse sama«. In moj odgovor je vedno – NE, NISEM SAMA. Imam ekipo pridnih mravljic, ki to, kar delajo zame, delajo vrhunsko. Zato pa je vse tako kot iz škatlice, ko pogledaš moje spletne tečaje, moje spletno članstvo, moje objave, moje fotke, pa še vse tisto, česar ne vidiš. Tudi mojim strankam polagam na srce, da naj nikar ne skušajo zmagati same, sami, ker je to lahko zelo naporna pot in zelo verjetno pelje v izgorelost ali pa metanje puške v koruzo.

Naj ti za občitek pokažem, kdo vse je v moji biznis ekipi. Ker ena večjih zablod podjetnikov je, da morajo vse narediti sami (dvigujem roko v zrak, tudi mene je bilo tega strah, a me k sreči ni doletelo, ker sem am pssssst prelena?).

  • Petra je moja boljša polovica v biznisu. Virtualna asistentka, ki ima v resnici roko nad vsemi procesi, ki se odvijajo v mojem biznisu. Brez nje si ne morem niti predstavljati, kako bi uresničila vse svoje vizionarske zamisli.
  • Tina je moja managerka za srečo in utelešenje skrbi in reda v mojih spletnih tečajih in članstvih, brez nje bi bil moj biznis kar precej kaotičen. Srečna sem, da je ob meni in da skupaj rasteva že od prvega zooma, ko sva se spoznali.
  • Teja skrbi za to, da imajo moje video vsebine rep, glavo, podnapise, prave dimenzije, muziko. Da imajo moje objave varen prostor in krasno kategorizacijo. Da nastanejo vsi krasni bonusi, ki jih morda poznaš iz mojih spletnih tečajev.
  • Tadej skrbi za mojo spletno stran in vse tiste strajpe, zapierje in druge vtičnike, ki so nujni, da je vse tako lepo in komot, zame pa so ena velika uganka, ki mi je k sreči ni treba reševati. Pa pod kontrolo ima vse tiste kratice in vse podrte fonte in teme na moji spletni strani, tako da sem jaz lahko res mirna.
  • Darja skrbi za to, da je vse lepo in pobarvano v moje barve, ki so skrbno izbrane in odsevajo lahkotnost, ki jo živim in te naučim živeti. Tako dobro in srčno sva že povezani, da mi skorajda že bere misli in zelo hitro izpolnjuje moje želje, krasna je.
  • Eva zame zakupuje medijski prostor – najpogosteje IG in FB in mi pomaga pri pisanju oglasov. Nepreceljivo je imeti nekoga, ki šteka vsebino in ve, kaj pali in kaj ne bo palilo. Obožujem jo, ker je hitra, ne komplicira, nikjer ne vidi težav, vedno najde rešitev … skratka ne morem si zamisliti boljše podpore. Pa še prodajno uspešno vodi moje kampanje.
  • Mojca, moja najboljša prijateljica, v prostem času skrbi za stanje na mojem TRRju in se takoj oglasi, ko vidi, da nekaj ne štima. Čeprav, od kar ima ona roko čez moje finance, vse štima. Še dobro. Ker jaz denar sicer obožujem, ampak to ne pomeni, da je moj TRR urejen. Zato pa Mojca budno bdi nad njim in jaz mirno spim.
  • Tina moja ljuba fotografinja in ženska, ki me pred fotoaparatom začara, da sem jaz res jaz in ne nekdo drug, da sem igriva, da sem ravno prav odpičena in obenem trdno na tleh. Da je vsak, ampak res vsak najin photoshoot doživetje, ki ga nikoli ne pozabim. Branding fotke, če so narejene tako kot je treba, prodajajo.

Pa to še ni vse!

  • Erika naša skrbi za to, da se naš dom vsaj za nekaj ur vsak petek sveti kot iz škatlice in meni ni treba misliti, kdaj bomo spucali stanovanje.
  • Mateja naša ljuba nam skuha juhice in omakice, marmeladice in njokce, cmokce, pokce – skratka vse po našem okusu, direktno v zamrzovalno omaro, da je vedno na voljo, ko je čas za kosilo ali večerjo.

No tako. Lahko bi naštevala še coache, mentorje, ampak dajmo si to pustit za enkrat drugič. Poslušaj me dobro. Ne moreš rasti, če je vse na tebi. Ne moreš iti naprej, če ves voz v tvojem biznisu vlečeš ti. Ne moreš zmagati sama. Sam. Ne moreš.

Tudi o tem učim v online biznis akademiji. Akademija je zate, če imaš idejo, kaj lahko kot storitev prodaš preko spleta v obliki spletnega tečaja ali članstva. Saj veš kaj mislim – kaj lahko učiš ljudi preko zooma. Samo to, nič drugega ti ni treba prinesti s seboj, dobiš vse, kar potrebuješ, v akademiji (več o akademiji preberi: tukaj).

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.