Eno najpogostejših vprašanj glede mojega biznisa je, »a ti to vse sama«. In moj odgovor je vedno – NE, NISEM SAMA. Imam ekipo pridnih mravljic, ki to, kar delajo zame, delajo vrhunsko. Zato pa je vse tako kot iz škatlice, ko pogledaš moje spletne tečaje, moje spletno članstvo, moje objave, moje fotke, pa še vse tisto, česar ne vidiš. Tudi mojim strankam polagam na srce, da naj nikar ne skušajo zmagati same, sami, ker je to lahko zelo naporna pot in zelo verjetno pelje v izgorelost ali pa metanje puške v koruzo.

Naj ti za občitek pokažem, kdo vse je v moji biznis ekipi. Ker ena večjih zablod podjetnikov je, da morajo vse narediti sami (dvigujem roko v zrak, tudi mene je bilo tega strah, a me k sreči ni doletelo, ker sem am pssssst prelena?).

Pa to še ni vse!

No tako. Lahko bi naštevala še coache, mentorje, ampak dajmo si to pustit za enkrat drugič. Poslušaj me dobro. Ne moreš rasti, če je vse na tebi. Ne moreš iti naprej, če ves voz v tvojem biznisu vlečeš ti. Ne moreš zmagati sama. Sam. Ne moreš.

Tudi o tem učim v online biznis akademiji. Akademija je zate, če imaš idejo, kaj lahko kot storitev prodaš preko spleta v obliki spletnega tečaja ali članstva. Saj veš kaj mislim – kaj lahko učiš ljudi preko zooma. Samo to, nič drugega ti ni treba prinesti s seboj, dobiš vse, kar potrebuješ, v akademiji (več o akademiji preberi: tukaj).

Želim uvodni klic

Podarim ti brezplačen tečaj:

NAUČI SE pisati objave, KI PRODAJAJO izdelke in storitve

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.