Spletni tečaj niso Lego kocke

Za avtodom iz Lego kock dobiš navodila. Takšna, kjer greš res korak za korakom in ga sestaviš. Enakega dobiva na koncu ti in jaz. V biznisu pa ni tako. Nihče ti ne more dati navodil, ki bi te pripeljala do točno mojih rezultatov. Ker ti nisi jaz. In jaz nisem ti.

Ker ga ni junaka, ki bi ti dal točno natančna navodila, kako si narediš svoj biznis, da bo funkcioniral zate. Oprosti, če so se sedaj tvoje sanje podrle. Ampak žal je tako.

Pa veš zakaj? Zato, ker imaš ti unikatno kombinacijo talentov, znanj, izkušenj in energije in tega ni mogoče upoštevati pri pripravi navodil za uporabo. Nemogoče. Samo ti lahko upoštevaš svojo kombinacijo in samo ti si lahko po svoji meri ustvariš biznis, ki bo DELOVAL ZATE.

Jaz pa vseeno lahko pripravim okvirje in korake, čez katere te peljem za roko in pri tem ne pozabim opozarjati na to, da si ti ti. Točno tak sistem sem končno sestavila. Reče se mu BIZNIS PO MOJE in lahko si predstavljaš, da s tem sistemom naučim pripeljati tvojo super idejo v zapakiran online tečaj ali članstvo in potem končno v finančno svobodo. Korak za korakom. Ja?

Kaj praviš, je morda čas, da tudi ti končno ustvariš svoj online tečaj? Po korakih, ki ne bodo takšni kot za Lego kocke, te bodo pa do cilja – prodanega tečaja, torej – pripeljali v 90 dneh.

Te mika, a ne? Za pomoč pri odločanju sem zate pripravila brezplačen vodnik: 4 koraki od ideje do spletnega tečaja. Prenesi si ga tukaj: https://sanjakrizan.si/brezplacni-vodnik-4-koraki-do-spletnega-tecaja/.

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.