Dovolj imam brezplačnih jinglov!

To je bila moja misel, ko sem šla spet v bazo brezplačnih jinglov izbrat tistega, ki ga bom uporabljala v Online biznis akademiji. In izbiram:

‘Ah, ta je preveč elevatorski.’

‘Joj, tale je za zaspat zraven.’

‘No, tale je pa brez karakterja.’

‘Tale napoveduje dolgčas.’

In zaprem. Rečem si: ‘Pa, jaz bom imela svoj jingle! Za vse! Za webinarje, za tečaje, za kratke videe, za podcast (ne ga iskat, ni ga še, ampak letos pa bo).’ Kdo mi to lahko ustvari? Kdo drug kot Gordana Buh Žgajner in Vid Žgajner iz GB Sound Vision. In sem poklicala. In povedala, kaj si želim. Vid se je pod budnim očesom Gordane spravil v akcijo in prišel ven z “It’s so Sanja” jinglom. Tako je rekel, ko je zadovoljno zaključil.

Dobim na mail  rekordno hitrem času. Odprem in prvič poslušam in si rečem: ‘Aha, takole. Zanimivo.’ Drugič poslušam in si rečem:’Pa daaaaaj ,to je kul!’ Tretjič pa že plešemo doma vsi štirje na tole mojo muzikico. Zdaj sem pa zaljubljena v njo. Vsakič malo poplešem, ko jo slišim. Ponosna na idejo, da želim imeti svoj jingle. In na to, da sta me Gordana in Vid slišala v dušo in prišla s top rešitvijo v najkrajšem možnem času. Hvala vama! Naj nastane še nešteto takšnih jinglov za slovenske online podjetnice in podjetnike.

In vem, da je to avtocesta za moje stranke, ki bodo poslušale webinarje – znanje gre ob plesu direktno v celice in od tam do finančne svobode. Komaj čakam, da se tudi ti nalezeš super energije tega jingla. Tukaj ga lahko poslušaš in še kaj pametnega izveš: https://www.facebook.com/mojposelmojesanje/videos/1070608246831693 Pleši, pleši in še odkrij, zakaj 97% tečajev sploh nikoli ne nastane.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.