Na asteroidu B612 ne moreš preživeti

Tako pravi moj Franko, nekaj dni za tem, ko smo se dodobra poglobili v življenje Malega princa. Pa veš zakaj? Ker, če je žalosten, ga nima kdo potolažiti. Takšen mali fantek ne more živeti čisto sam. Spomnil me je na podjetnice, podjetnike. Kako zelo sami smo lahko na svojem asteroidu. Nihče ne ve, kako je nositi naše čevlje. Nihče ne razume, kaj nas trenutno najbolj skrbi. Nihče nam ne more podati roke in ponuditi rešitev. To, točno to je pogosto edina realnost, ki jo vidimo.

Pa ni, veš. Res ni treba, da je. Življenje me je naučilo, da NIKOLI ne obstaja zgolj ena realnost. In da VEDNO obstaja realnost, v kateri sem razumljena, slišana, videna. Da sem v njej lahko to, kar sem. Da v njej vedno dobim razumevanje in idejo, kako naprej.

Ker ne, tudi če sem sama na svoji poti, to ne pomeni, da moram biti OSAMLJENA. Ne, to samo pomeni, da si v vsakem trenutku lahko izberem, kje poiskati podporo. Lahko je to podporna skupina moje mindset coachinje. Lahko je to moja coachinja za intuicijo, Lia Janzelj. Lahko sta to enostavno Nina Mohorič – Build with Success in Mojca Hožič. Lahko je to Jožko Križan, pa čeprav veš, kako je s tem – partner običajno ne pozna tvojega biznisa in tudi moj ga ne. Me pa vsaj posluša. In ne zavija z očmi.

Lahko je to moja spletna coaching družina Brezpogojno odločeni, kjer sem lahko to, kar sem, brez celofana. S tem sem zgled. In s tem mojim podjetnicam in podjetnikom, ki gradijo biznis s spletnimi tečaji in članstvi nudim podporo, da se ne počutijo, kot da so sami na asteroidu. Če je čas, da tudi ti iz svojih tečajev in članstva ustvariš resen prihodek, pridi, strategij imamo neomejeno: https://sanjakrizan.si/brezpogojno-odloceni/. Tukaj se prijaviš na spoznavni pogovor, da vidiva, če je ta oblika sodelovanja z menoj najbolj podporna zate.

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.