Kaj za ena oštja je online biznis?

Glej, ne bom šla v neke podrobnosti in razdelovala definicije. Lahko ti pa povem, da zame online biznis pomeni, da je to biznis, ki je online. Torej ne potrebuje pisarne, ne potrebuje zvonca in poštnega nabiralnika, ne potrebuje vezane knjige računov. Torej, da se dogaja na spletu.

Zame je pa dovolj, da imam računalnik in telefon, pa seveda dovolj zmogljiv internet. Potem je moja pisarna lahko lokal s pogledom na morje, lahko je klopca ob obali, lahko je postelja v koči nekje na snegu, lahko je avtodom na družinskem roadtripu. Nič več me ne veže na Ljubljano. Nič me ne veže na lokacijo. Samo čas mi je pomemben, da ujamem dogovorjene coachinge, in to je to. Na uro pa lahko gledam kjerkoli, to je jasno.

In kaj te jaz pravzaprav naučim? Naučim te razmišljati tako, kot razmišljajo uspešne podjetnice, podjetniki. Pokažem ti, kako iz tvoje ideje ali pa celo iz biznisa, ki ga danes delaš na lokaciji, to primeš in preneseš na splet. Pokažem ti, kako si ustvariš spletno članstvo. Pokažem ti, kako si narediš svoj spletni tečaj. Naučim te pripraviti ponudbo. (Ker članstvo in tečaj še nista ponudba.)

Ljudje ne iščejo tvojega tečaja, niti ne tvojih webinarjev. Ljudje imajo svoje izzive, svoje sanje. Veš, ljudje se ne zbujajo ponoči in si rečejo: ‘Joj, komaj čakam, da Sanja posname webinar.’ Ne, ne, ne in ne. Briga njih za moj webinar. Moj webinar je za njih POT do transformacije. V mojem primeru so moji tečaji in članstvo pot do SVOBODE. Pot do tega, da si spet lahko umirjena mama. Pot, da nehaš sanjati o tem, da boš, ko boš velika, živela na morju, ampak to udejaniš. Pot do tega, da si nehaš izbirati, če boš to ali ono, ampak enostavno vzameš oboje. Pot do tega, da SVOJIM OTROKOM pokažeš drugačno realnost. Pot do tega, da končno lahko zadihaš, se usedeš in pogledaš sončni zahod.

In tej oštji se reče tudi online biznis. No, to je tisto, kar ljudje kupijo od mene. Ne online biznis. Ampak transformacijo, ki jo online biznis prinese. Kupijo idejo o življenju, ki jih čaka po tem, ko si optimizirajo porabo svojega časa. Ko si avtomatizirajo biznis in ko se končno znebijo vezanosti na lokacijo. O, pa da ne govorimo, ko končno dojamejo, da nikjer ne piše, da je treba delati vsaj 8 ur na dan, vsak dan. Saj veš petki fraj, pa to? Vse se da. Ja, vse se da.

Če danes delaš nekaj, kar lahko učiš druge ali pa že delaš in učiš druge, pa še nimaš svoje ponudbe v online svetu, sem super naslov, da ti pokažem, kako to gre – v najkrajšem možnem času. Ni ti več treba čakati na boljši trenutek, na bolj primeren prostor, na bolj predvidljive okoliščine. Tega ni. To je čista izmišljotina. Si mogoče že med tistimi, ki ste na podobni poti kot jaz … ko ste skočili v online biznis – je bilo vse predvidljivo in jasno? Ali med tistimi, ki se ravno odrivajo v ta skok? Če si tik pred tem, da skočiš, ali pa je skok že za teboj, pa čutiš, da tvoj biznis ne gre v pravo smer, si ga lahko naravnaš tukaj: https://sanjakrizan.si/brezplacni-vodnik-4-koraki-do-spletnega-tecaja/. Z veseljem s teboj delim to znanje.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.