V letu 2021 sem naredila ogromno spremembo v svojem biznisu.

Nehala sem poslušati ljudi, ki svoj biznis peljejo drugače, kot sem ga želela peljati jaz. Lahko je nekdo svetovno znan in uspešen coach, ampak meni to nič ne pomaga, če gradi biznis na temeljih, ki niso moji. In veš, kaj se je zgodilo?

Moj biznis se je končno zapeljal v pravo smer. Veš, obstajajo coachi in mentorji za online biznis, ki verjamejo, da je ključ do uspeha v online svetu:

Jaz se ne bi mogla bolj NE-STRINJATI. Ta strategija po mojem mnenju in žal tudi izkušnjah ne vodi k zmagi in večji svobodi v življenju, ampak vodi v izgorelost. Ne skrbi, nisem se rodila pametna. Izgorelost sem izkusila, ko še nisem imela otrok. Z otrokoma pa sem izkusila, kaj pomeni obrniti prioritete na glavo in želeti imeti več časa zase in za družino.

Zato sem jaz izbrala drugačno pot. Takšno, da mi v življenju ostane več kot dovolj časa zase, za naju s partnerjem in za moja otroka. Zato sem našla način, kako na izi ustvariti online tečaj ali članstvo in si začeti graditi svobodo – finančno in tisto, ki meni v resnici še več pomeni – neomejeno število dni dopusta, delo od koderkoli in lahko sem mama, ko me otroka potrebujeta.

Temu sistemu pravim BIZNIS PO MOJE, ki je sestavljen iz 4 enostavnih korakov, s katerimi te pripeljem do BIZNISA PO TVOJI MERI. Torej do načina dela, ki tebi najbolj ustreza, do števila dni dopusta, ki si ga ti želiš in do finančne svobode, o kateri ti sanjaš.

Najprej RAZISKUJEŠ, torej odkrivaš svojo edinstvenost in spoznavaš idealno stranko. Potem GRADIŠ – korak za korakom začne nastajati tvoj online tečaj ali članstvo. Nato NAVDUŠUJEŠ – naučiš se srčno povezati s svojimi strankami preko emailov in preko socialnih omrežij, šele takrat se namreč zgodi lahkotna prodaja. In nenazadnje te učim RASTI, ker nikakor ni dovolj, da enkrat prodamo en tečaj – če si želimo finančno svobodo in več časa zase, je pomembno, da se učimo rasti.

Vse svoje znanje in izkušnje sem prerešetala in samo najpomembnejše zate zapakirala v svojo Online biznis akademijo – ustvari in prodaj online program.

Če želiš, da se še boljše spoznava in ti še natančneje povem, za kaj gre, te vabim, da si preneseš tale online vodnik: 4 koraki od ideje do prodanega online tečaja. Preneseš si ga tukaj: https://sanjakrizan.si/brezplacni-vodnik-4-koraki-do-spletnega-tecaja/.  V vodniku ti pokažem točno te korake, ki jih učim v plačljivi Online biznis akademiji – ustvari in prodaj svoj online program. Komaj čakam, da vidiš, kaj sem ti pripravila.

Želim uvodni klic

Podarim ti brezplačen tečaj:

NAUČI SE pisati objave, KI PRODAJAJO izdelke in storitve

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.