Nikoli več ne bom planirala.

To je moja izjava, stara najmanj 5 let. Iz korporativnega sveta sem namreč prišla sita planiranja. P&L, EBITDA in vse silne pametne kratice, dnevi in dnevi preživeti v xls tabelah – uhhhhhh če sem še tako dobro znala delegirati, sem na koncu vedno morala sama pristati v tabelah z nešteto zavihki in nešteto vrsticami in zapletenimi formulami, ki bog ne daj da si se jih dotaknil … ker se je vse podrlo.

No, to je bilo moje izhodišče, ki sem ga prenesla na mojo podjetniško pot. Moram priznati, da to ni bila najboljša popotnica, sploh ne. Ker če bi še kakšno leto dlje delala po navdihu, se to ne bi dobro končalo. Sem kar kmalu ugotovila, da bo treba najti eno srednjo pot. Srednjo pot med dvomesečnim planiranjem prihodnjega leta in tem, da kar malo skačem in sanjam – joj, zdaj bi pa malo to, pa joj, zdaj bi pa malo tisto. Verjamem, da čisto vsako področje dela iz dneva v dan odpira nove priložnosti in ideje švigajo kot ognjemet. Mnogi podjetniki sledijo srcu in skačejo od ene ideje do druge. Zaupajo, da je to najboljša pot.

Super je, ti povem. Če ti ni treba začeti redno polniti svojega TRR-ja. Če pa je tvoj cilj finančna svoboda, potem pa ti polagam na srce, da takoj nehaš skakati iz ponudbe v ponudbo iz tedna v teden. Ker če to počneš, ne bo trpel samo TRR, ampak tudi tvoje zdravje. Ne gre, preverjeno ne gre. Zato sem postavila proces planiranja, ki še najboljše deluje za tiste, ki se ukvarjajo z online biznisom ali pa se mislijo z njim začeti ukvarjati. Torej že imajo ali pa bodo v prihodnjem letu imeli svoje spletne tečaje, članstva, programe. Ta proces sem doslej delila samo z mojimi online podjetnicami in podjetniki iz spletne coaching družine Brezpogojno odločeni. Potem pa sem ta proces prilagodila in ga letos prvič ponudila tudi tistim, ki še ne delajo z mano.

To je bila ena mojih boljših odločitev. Toliko zahvalnih sporočil, kot sem jih prejela po delavnici, še nisem dobila. Delavnica je dejansko trajala samo 111 minut, ampak je pa prinesla 111.111 mirnih in zaupanja polnih minut za naslednje leto. Bilo je zelo navdihujoče in zato že danes vem, da bom delavnico konec prihodnjega leta ponovila. Težko namreč gledam skakanje za idejami in neprespane noči, ko ne veš, kako plačati naslednjo položnico in prispevke za s.p. Morda si pa prihodnje leto ob meni splaniraš bolj mirno biznis leto tudi ti.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.