Zgodbo o tem, da ko si nekaj želiš, je zate boljše, če se naučiš čim bolj natančno želeti. Kaj to pomeni? Da nisi v oblakih in v nekih idejah. Ampak se spustiš na tla, vzameš pisalo in napišeš, kaj si želiš. Če pa hočeš jasnost okoli tega, kaj si želiš, pa te čaka še ena vaja. Danes jo želim deliti s tabo.

Eno so naše želje. Eno so pa naše zapisane želje. Zapisane želje dobijo krila. Ampak kako jih zapisati? En stavek, pa smo? Ne! Zapisuj jih natančno. Opiši vsako podrobnost. Poskušaj se vživeti v svojo željo. Razmišljaj o tem, kako se počutiš, ko je že izpolnjena. Če ne veš točno, kaj si želiš in kako bo tam, potem ne veš, kam greš. In še več – ko tja prideš, ne veš, da si tam.

Vidiš ta razgled na fotki? To je razgled, ki pove več kot 1021 besed. Če pa skrajšam – vedno sem govorila, da ko bom velika, bom pozimi živela na morju. Že dooooolgo sem velika. Ampak na morje gremo samo tu in tam čez zimo za kak vikend. Dokler si letos nisem rekla: ‘Ej Sanja, pa kdaj, če ne zdaj.’ Najprej sem si rezervirala mobilno hiško za februar. Skrbelo me je, da nas bo zeblo. Čutila sem, da to ni prava rešitev. Potem me je prešinilo:’ Februar? Pa to je samo en mesec? O, ne, ne, ne. To ni to.’

Usedla sem se in začela pisati. Vse bolj jasno mi je postajalo, kje si želim zimsko morsko rezidenco, kako naj izgleda in predvsem, kako se tam počutim. Tako natančno sem si zamislila, da mi je bila jasna celo mikrolokacija. Zapisala sem, kaj si želim, kje, kako naj izgleda in za koliko časa. Objavila sva oglas v Facebook skupini – Hrvaški apartmaji. Naslednje jutro sva imela ponudbo v točno tej hiši, v točno tem nadstropju, s točno takšno opremo in za super sprejemljivo ceno. Čez par dni smo se odpeljali še v živo pogledat, ampak jaz sem vedela, da je to le izlet na morje, ker je stanovanje tipitopi.

Razgled na fotki je postal naša nova realnost, takoj po tem, ko smo si z lastnico segli v roke in se dogovorili za najem stanovanja do konca maja. Točno tega, ki sem si ga želela. Točno takšnega, kot sem si ga želela in do termina, ki sem si ga želela. Zdaj smo tu, v Malinski, v našem novem drugem domu. Vmes se bomo vozili tudi v Ljubljano, Frida bo šla kaj v šolo, Franko v vrtec, Jožko na kak sestanek v živo … Ampak zaupam, da bomo tu ujeli točno toliko dni, kolikor si bomo želeli.

Zakaj ti to govorim? Rada bi, da veš, da se ti čisto vsaka želja lahko uresniči. Ampak to od tebe zahteva, da nekaj narediš. Nameni ji dovolj pozornosti. Vseskozi si pripravljaj teren. Jaz sem si teren pripravila že pred dvema letoma, ko sem ves svoj biznis prenesla na splet in mi ni treba več biti v Ljubljani. Tudi ti imaš lahko online biznis, jaz te naučim, kako, ti pa prinesi s seboj idejo – kaj bi lahko delal/-a prek spleta, kaj lahko učiš ljudi, kje jim lahko podaš roko, da jim olajšaš življenje. Poglej, če morda nisi točno zdaj v tem trenutku super kandidatka ali kandidat za Online biznis akademijo – ustvari in prodaj svoj online tečaj. Vrata so trenutno zaprta, ampak te vseeno tam počakam z darilom in ti javim takoj, ko se bodo spet odprla: https://sanjakrizan.si/online-biznis-akademija/

Želim uvodni klic

Podarim ti brezplačen tečaj:

NAUČI SE pisati objave, KI PRODAJAJO izdelke in storitve

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.