Ampak preden ti povem, zakaj tako mislim, naj ti razložim, kdo danes praznuje.  Že 10 let je z nami. In ne, ne bom rekla, da se zdi, kot da je bilo včeraj. To ni res. Zdi se kot da je z nami že 100 let. Koliko kav je pripravil v tem času, se mi ne sanja. Koliko sem jih spila sama, koliko z njim, koliko z ljubimi ljudmi. To je res družinski član.

Je pa na nek način povezan tudi z biznisom – ko sem dobila v korporarivni službi eno večjo denarno nagrado, sem pomislila – kaj mi bo dalo vetra v jadra vsak dan?
Nove superge? Ne.
Neka posebna večerja? Ne.
Vikend počitek na morju? Ne.
Kavni avtomat? Za mojo najljubšo kavo? Jaaaaaaaa!
(No, pa saj je bilo dovolj tudi za vse druge želje, ampak ta, ta je bila čisto posebna.)

In evoga. Še danes jih kuha. Danes še vedno razmišljam enako – kaj mi bo dalo zagon za naslednjih 10 let? In se tako odločam. Brezpogojno. Imeti jasne korake, vedeti, kako si pomagati pri odločitvah, imeti v vsakem trenutku nekoga, na kogar se lahko obrnemo … je največja zmaga na življenjski poti.

In v biznisu ni nič drugače. Je pa težje v džumbusu možnosti izbrati tisto, ki je za nas res res primerna. Ni pa nemogoče. Če sanjaš o tem, da svojo idejo spraviš v online svet, sem tu zate. Ne počni tega z učenjem na lastnih napakah. Ni ti vsega džumbusa izbir treba raziskovati po svoje.

Si predstavljaš, da sem to zate že naredila jaz? Z veseljem, objemom in s pravšnjo mero sitnosti te peljem naprej po tvoji poti bolj na izi in prej do denarja. Zate imam pripravljen vodnik – 4 koraki od ideje do prodaje online tečaja. Brezplačno, seveda. Ga že imaš? Če ga nimaš, ti ga z veseljem podarjam tukaj: https://sanjakrizan.si/brezplacni-vodnik-4-koraki-do-spletnega-tecaja/. Se vidiva na drugi strani, kjer je veliko več jasnosti.

P.S. Tebi, moj dragi Illy avtomat – vse najboljše. Obljubim, da te peljemo še na veliko počitnic. 🥰 Hvala, ker vsakič znova verjameš v moje sanje.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.