V tej koruzi ni tvoje puške

Današnje misli so me odpeljale v čas moje največje ranljivosti, ko na TRR-ju ni bilo dovolj za prispevke; ma kaj prispevke, ni bilo dovolj niti, da bi razmišljala o kosilu v restavraciji. To obdobje ni bilo 100 let nazaj. Nekje slaba 4 leta nazaj, ko sem se odpravila na svojo samostojno poslovno pot. Takrat so bili moji prihodki vse prej kot redni, že to, da so bili, je bilo zame dovolj.

Takrat mi je po glavi rojilo kar nekaj možnosti – od te, da bi šla nekam v službo, pa do te, da morda pa le nisem za podjetništvo. Tega obdobja se zavestno pogosto spomnim, ko hočem razumeti moje stranke, ki so včasih na točno enaki točki, kot sem bila jaz takrat. S to razliko, da si jaz takrat nisem dovolila, da bi me kdo videl in slišal.

Zato, če si morda ti trenutno tam nekje, kjer sem jaz bila pred nekaj leti, vedi, da ti ni treba biti sam/-a v tem. Da si lahko poiščeš nekoga, ki te bo videl, slišal in morda znal posvetiti na tvojo pot dlje, kot svetiš danes ti.

Jaz sem tu, da podprem podjetnike in podjetnice, ki ustvarjajo v online svetu. Če je to tvoj poligon in si želiš vodenja, objema in brc – vse v enem, vedi, da je s tabo čisto vse ok. In da se mi lahko oglasiš in mi poveš, kaj je trenutno tvoj izziv. Jaz sem namreč iz točno tega obdobja potem, ko sem si dovolila pomagati, zrastla močnejša.

Naučila sem se postaviti ceno. Naučila, kdo je in še posebej, kdo ni moja stranka. Potem pa svoj varen pristan našla v online biznisu, v katerem uživam še danes. Čisto zares se ti lahko zgodi, da te nekdo, ki je že bil tam, kjer si ti danes, pelje čez vse faze učenja lansiranja spletnih tečajev, programov in spletnih članstev – brez bolečih učenj na lastnih izkušnjah in brez metanja puške v koruzo. Če te zanimajo osnovnih koraki do tam, ti jih brezplačno ponujam tukaj: https://sanjakrizan.si/brezplacni-vodnik-4-koraki-do-spletnega-tecaja/. Tole je super začetek, da si organiziraš misli okoli svojega spletnega tečaja. Uživaj!

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.