Pazi, da ne postaneš zavezanka za DDV

Samo pazi, da ne presežeš 50.000 EUR prihodka, ker potem postaneš davčna zavezanka.Tega stavka nisem nikoli razumela. Pa če sem se še tako trudila. A ne pomeni to, da imaš dober prihodek in da raste? Govorila sem si, da bom že razumela, ko se temu približam, ko bom tam.

No, če smo zares čisto čisto iskreni, se mi je pred tremi leti zdelo, da mi niti ni treba razumeti, ker to pač nima veze z mano. Ravno sem začenjala svoj coaching posel, ob tem pa sem si prisegla, da bom delala RAVNO TOLIKO, da bo dovolj časa še zame, za naju in seveda ZA OTROKA. Verjela sem, da če delam RAVNO TOLIKO, potem tako ali tako ne morem prilesti do tega zneska. Še danes bi se lahko držala tega prepričanja in to realnost tudi živela. Ampak jaz sem ga presegla.

Danes še vedno verjamem, da lahko delam RAVNO TOLIKO, da imam še vedno dovolj časa za vse, kar si želim v življenju. Vem pa tudi, da to ne pomeni, da ne morem zaslužiti trikrat več, kot se mi je zdelo, da lahko. In še več.

Zato se je čisto mimogrede zgodilo, da se je začel približevati ta dan, ko bom presegla 50.000 EUR. Tega dneva sem se pravzaprav veselila. Ker ja, seveda, tudi po prihodku se ocenjuje moje zadovoljstvo na poslovni poti. V manj kot treh letih se je ta dan zgodil. Iz 0 do 50.000 EUR in naprej. Ni bilo vedno lahko. Niti ne morem govoriti o konstantnem prihodku. Kaj šele o nekem zunanjem zagotovilu, da bo vedno tako in samo še boljše.

Zagotovilo je v meni. Zaupam vase. Zaupam v svoje korake. In vem, na koga se lahko zanesem. Če rečem kar se da na kratko: uživam več, delam manj in zaslužim 3-krat več. Svet je lep, pa čeprav si nikoli nisem predstavljala, da je lahko tako lep.

Kaj pa ti? Si želiš delati RAVNO PRAV in kljub temu odlično zaslužiti? Vem, da nas je veliko. Kar ti polagam na srce, je, da je to mogoče. Zato delaj na tem korak za korakom vsak dan. In ne boj se, niti slučajno se ne boj doseči 50.000 EUR. Vzami to kot zmago in samo še eno prelomnico, da greš naprej. Če si seveda tega želiš.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.