Že po prvem, uvodnem videu, je v meni ogromno optimizma in zavedanja, da lahko uspem. <3 Nikoli nisem s sabo še delala na tak strukturiran način in se veselim. 🙂
Ana Š.
Cel program tako lepo strukturiran in Sanja vse tako lepo sproščeno razlaga, kot bi bila pri tebi doma ob kavici. Ne verjemi mi na besedo, res ga preizkusi sama.
Tadeja D.
Evo, jaz že kuham za v skrinjo, malo več kot običajno. Pa urnik za ponedeljek imam pripravljen. Danes je sin zbolel in kot si rekla v videu – biznis lahko počaka, jaz sem ob tem končno mirna.
Kristina R.
Poslušati Sanjo, je kot na kavi s prijateljico - sladko, jasno in opogumljajoče. Triki so strnjeni, kratki in praktični.
Asja S.
Ugotovila sem, da je struktura tisto, kar jaz potrebujem in iščem.  “Požrla” sem lekcije programa. Sprintala trike.  Meni je program dal ful enih pripomočkov. Da si ustvarim strukturo in razbremenim.
Petra K.
Naj ti povem, da sedaj vsak dan dnevnikujem in je res kot si rekla: to dela čudeže.
Tina T.

Posebna akcijska cena SPLETNEGA PROGAMA za ONLINE BIZNIS MAME je samo 67 EUR 87 EUR z DDV!

Komu je namenjen ta program?

Ta program je namenjen tebi, mamica, ki imaš svoj online biznis in poleg tega še doma otroke, ki so non stop lačni, včasih jih je treba celo šolati, v vsakem primeru pa priganjati iz različnih razlogov. Online biznis pomeni, da ne hodiš nekam v službo, ampak delaš od doma, iz kampa ali pa ujameš kakšno prijetno urico v svojem najljubšem kafiču. Zate je dovolj mir, računalnik in dostop do interneta.

Želim brezplačni video

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.