POSTANI ZEN BIZNIS MAMA V MANJ KOT TREH URAH z enostavnimi triki, ki jih lahko začneš uporabljati TAKOJ.

Za mame, ki hodijo v službo ali pa imajo svoj biznis in bi poleg tega želele poskrbeti še za otroke, dom in še kaj, brez da pozabijo nase ali pa se jim v teh čudnih časih zmeša.

Imaš vsega DOVOLJ in si želiš samo MALO MIRU?

Vsak dan nas z vseh strani strašijo, kaj vse nas čaka v prihodnje.

Občutek imaš, da vse več delaš in ti vse manj časa ostane za tisto, kar se ti zdi pomembno. Ali pa svojemu delu, ki ga obožuješ, ne utegneš nameniti toliko časa, kot bi si želela, ker skrbiš še za 13 drugih stvari.

Zdi se ti, da če ti ne poskrbiš za hrano doma, da ne bo nihče in počasi si že sita iskanja idej, “kaj bomo pa danes jedli”.

Zvečer utrujena padeš dol, čeprav se ti zdi, da bi morala še to in ono, pa še tisto urediti.

Čas zase se ti zdi luksuz, ki bo pač moral še malo počakati.

Pot umirjene mame, ki ima urejeno življenje in končno nekaj časa zase je tudi zate lahko zelo preprosta

Kmalu bodo tvoji dnevi veliko bolj umirjeni in v vsakem trenutku boš vedela, kaj je tvoj naslednji korak.
Sedem enostavnih trikov ti bo zlezlo pod kožo še prej kot misliš in nove majhne navade bodo prinesle velike spremembe v tvojem življenju.
Spet boš imela nekaj časa tudi zase in boš zato lahko sama sebi boljša prijateljica, bolj umirjena partnerka, zabavna mama in zadovoljna biznis mama.

KAJ TI PROGRAM PRINAŠA?

ikona1

Naučila se boš na enostaven način organizirati svoj dan tako, da o stresu in nepričakovanih situacijah ne bo več ne duha ne sluha.

ikona2

Vprašanje »kaj bomo pa danes jedli« bo skrivnostno izginilo iz družinskih pogovorov.

ikona3

Imela boš orodje, ki ti bo pomagalo v dnevu ustvariti več časa zase in za tisto, kar ti je v življenju ljubo.

ikona4

Z zapisovanjem svojih misli in boljšo organizacijo časa boš postala bolj razumevajoča partnerka in umirjena mama.

TA PROGRAM BO DELOVAL ZATE, NE GLEDE NA TO, da

Če si mama, ki polni svoj TRR, ob tem pa skrbi še za otroke, gospodinjstvo in še 13 drugih stvari, ti je ta program pisan na kožo.

PROGRAM S.O.S. za biznis mame ti bo vzel manj kot 3 ure.

Spletni program S.O.S. za ONLINE BIZNIS MAME ima 7 trikov, ki so predstavljeni v sedmih webinarjih. Poleg tega pa te čaka še nekaj mini presenečenj – delovnih listov, ki si jih lahko sprintaš, da bo 7 trikov lažje zaživelo v tvojem življenju.
Takoj, ko se odločiš za program in ga plačaš, po mailu dobiš dostop do webinarjev.
Dostop do webinarjev ostane tvoj za vedno, zato si jih lahko pogledaš v svojem tempu in se ti nikamor ne mudi.
Za webinarje si lahko vzameš več časa, ali pa jih predelaš v enem dnevu – odvisno, kako se ti bo mudilo, ali pa koliko te bo potegnilo in ne boš odnehal/a dokler ne prideš do konca.

7 TRIKOV za zdravo pamet in mirno srce mame

očala.polna

#1 Zbaši vse v urnike

Nihče drug ne more zapraviti tvojega časa boljše kot ti, zato ti pokažem, kako v manj časa lahko narediš več, brez da se ti pri tem zmeša in se otroci doma pobijejo med sabo. Na tvoje veliko presenečenje bova v urnik zbasali tudi kaj, kar tradicionalno tja ne sodi, bo pa prineslo veliko sprememb v tvojem življenju. Če si še do včeraj mislila, da so urniki za šolarje, si imela prav. Ampak veš, vsi mi smo malo šolarji in vsi mi potrebujemo strukturo v življenju. Le da se ta z leti in našimi življenjskimi vlogami spreminja.

ikona-slaščica

#2 A la cart hrana

»Kaj bomo pa danes jedli?« je vprašanje #1, ki najpogosteje povzroča sive lase online biznis mamam. Še najbolj pa tistim, ki se jim po možnosti med nogami motajo otroci ali pa po dnevni sobi vlačijo zdolgočaseni najstniki. Pokažem ti, kako najhitreje in najbolj enostavno urediti prehrano, da boš glede hrane najbolj mirna mama na svetu in ti ne bo treba prepogosto barvati las.

ikona-kava

#3 Obdari se vsak dan

Ne glede na to, kaj se okoli nas dogaja (ukrepi, zapiranja, odpiranja, spremembe), obstaja način, kako si podariti mirno srce, jasne misli, ljubezen in še vse tisto, na kar sploh nisi vedela, da si pozabila v zadnjih dveh letih. Obljubim, da ti bom pomagala enkrat za vselej najti čas zase, pa četudi bo to samo 17 minut na dan. To je darilo, ki ga bom najprej jaz podarila tebi, potem pa tega ne boš dala za nič na svetu več stran.

ikona-ribica

#4 Letna vstopnica za zabavo

Kdo drug lahko v tvoje življenje prinese več zabave kot ti? Nihče. Ampak to še ne pomeni, da je tvoje življenje zabavno, ne? Zato se vrneva k osnovam, otroški igrivosti in pozornost nameniva temu, da zabava postane sestavni del tvojega življenja, ne glede na vse, kar se okoli nas dogaja. Vedno, ampak res vedno obstaja pot, kako narediti življenje v družini bolj lahkotno, zabavno in s tem ohraniti zdravo pamet v vse prej kot zdravih in razumnih časih.

ikona-srce-2

#5 Stražarji tvojih misli

Vse se začne in konča pri naših mislih. Vem, da to v teroiji veš. Tudi jaz sem včasih teorijo obvladala za čisto petko, v praksi se je pa zatikalo okoli trojke. Kakšne misli se ti podijo po glavi? Dovoliš vsaki misli, novici, ukrepu, zunanjemu dogodku da te premaknejo? S tem trikom si boš postavila stražo, da ne boš neprestano slabe volje zaradi misli, ki morda niti niso tvoje, pa vendar močno vplivajo na tvoje življenje in tvoj biznis. Dovoli mi, da ti pokažem, kako izi je lahko življenje, četudi okoli nas vihra super kaos.

ikona-deznik

#6 Mehurček za druženje

Trik, za katerega se ti niti ne sanja, da ima lahko tako velik in pomemben vpliv na tvoje življenje je gotovo ta, koga izbereš za druženje. Za skupno preživljanje prostega časa. Za klepetanje. V živo, ko se da in preko zooma, ko je to edina možnost. Takrat je še bolj pomembno, da veš, da imaš izbiro in da si lahko s tem trikom zagotoviš razumevanje in varnost, kar ti dejansko polepša življenje. Ta trik je ključen v času, ko so druženja enkrat on, enkrat off.

magafon-polna

#7 Rastni hormon za biznis

Kdo te je prepričal, da v teh nenavadnih časih tvoj biznis ne more iti po planih? Da je treba še malo počakati? Da nima smisla ničesar novega začenjati? Da je vse, kar v tem trenutku lahko narediš to, da se ustaviš in samo preživiš? Zate imam trik, ki ti bo pomagal, da boš v krajšem času ustvarila več prihodkov. Ne, ne govorim o kripto valutah. Govorim o tem, kar lahko takoj začneš delati drugače in si korak za korakom zagotoviš umirjene delovne ure, zadovoljne stranke, dovolj poln TRR in srečno biznis srce.

Te zanima?

CENA

Posebna akcijska cena SPLETNEGA PROGRAMA za ONLINE BIZNIS MAME je samo 67 EUR 87 EUR z DDV!

TA ONLINE PROGRAM NI ZA VSAKOGAR, JE PA ZATE, ČE:

Ni pa zate, če:

VSE JASNO, NE DA?

Evo, plačaš tukaj. In ko dobim tvoje plačilo, se vidiva.

Joooooooj kako zelo se te veselim!

Zakaj sem pravi naslov, da ti predam teh 7 trikov?

Najprej naj ti povem, da nisem vesoljka, čeprav se je v preteklem obdobju morda celo tako zdelo. Kljub temu, da imam super-bizi moža, eno mini šolarko in enega vrtčevskega otroka, sem v času, ko se je zdelo, da se okoli nas podira svet, ostala mirna in začela delati še manj, moj TRR pa se je kljub temu trikrat hitreje polnil kot v obdobju pred tem.

Moje ime je Sanja, zaljubljena sem v zelene travnate poglede, morje, dolge iskrene pogovore in ptičje petje. Takoj zatem sem potrpežljiva žena vizionarskemu podjetniku. In z vso ljubeznijo mami čudoviti Fridi in navihanemu Franku.

To, da znam v kaosu okoli nas ohraniti mirno kri ni nekaj, s čimer bi se rodila, ampak nekaj, kar sem se z ogromno dela na sebi in neštetimi izobraževanji naučila. Danes vem, da to ni samoumevno in si želim, da bi se te mirnosti lahko nalezla tudi ti. Ni treba, da nam je težko, ko se zdi, da se svet podira. Naš svet se gradi od znotraj – doma, ampak najprej v svojem telesu in srcu.

Moj ljubeč in podporen partnerski odnos, zdrava srečna otroka in uspešen biznis so trije na ven vidni dokazi, da 7 trikov super deluje. Tistega, kar ti pa ne morem pokazati in je ključno za vse ostalo, pa je moja notranja naravnanost. Moj kompas kaže pogosto v drugačno smer kot večina kompasov, a me vedno mirno in strukturirano vodi proti cilju. K sreči sta moja energija in naravnanost nalezljivi in to v tem trenutku najmočneje občuti 59 podjetnic in podjetnikov, ki jih podpiram ob vsakodnevni naravnavi kompasa proti željenim ciljem.

Včasih ti kompas ne deluje najboljše in to je normalno. Včasih enostavno nimamo pravega zemljevida. Včasih se prehitro prikrade tema in se nikakor ne znajdemo. Zato sem pa jaz tu, da ti podam roko in ti povem, da bo vse ok. Da življenje dela za nas in ne proti nam. V 7 trikov sem spakirala vse, s čemer te želim opremiti za delo od doma, ne glede na to, kaj se bo okoli tebe dogajalo. Ta spletni program je »must have« za vse mame, ki delajo od doma in se kot kameleonke prilagajajo vedno novim ukrepom, spremembam, pravilom. #mamoto

Vem, o čem razmišljaš, zato ti že vnaprej odgovarjam 😉

Komu je namenjen ta program?

Ta program je namenjen tebi, mamica, ki imaš svoj online biznis in poleg tega še doma otroke, ki so non stop lačni, včasih jih je treba celo šolati, v vsakem primeru pa priganjati iz različnih razlogov. Online biznis pomeni, da ne hodiš nekam v službo, ampak delaš od doma, iz kampa ali pa ujameš kakšno prijetno urico v svojem najljubšem kafiču. Zate je dovolj mir, računalnik in dostop do interneta.

Joj ja, je, seveda. Primarno sem seveda imela v mislih onlinebiznis mame, ampak ti triki delujejo tudi zate, če se je tvoja pisarna preselila v tvoj dom.

Seveda je namenjen tudi tatijem. Triki, o katerih govorim, niso pisani na kožo zgolj mamicam.

Ko se odločiš in plačaš program, ti dodelimo dostop do webinarjev. Pogledaš si jih v svojem tempu. Dostop ti ostane in se k trikom lahko vrneš kadarkoli.

Ne skrbi, ta program sem ustvarjala z mislijo na to, da lahko trike vadiš v svojem tempu. Program ti vsega skupaj ne bo vzel več kot en dan, je pa zate dobro, da si za vsak trik vzameš dovolj časa, da ga lahko zares dobro vključiš v svoje življenje.

Ni problema, piši mi na sanja@sanjakrizan.si in z veseljem ti odgovorim.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.