S TABO JE VSE OK IN TVOJA IDEJA NIMA KONKURENCE

3 MESEČNI INDIVIDUALNI PROGRAM Z INTENZIVNO PODPORO NA POTI DO FINANČNE SVOBODE IN VEČ ČASA ZASE

Želiš svoj biznis prenesti v online svet?

Verjamem, da je ena največjih zablod podjetnikov to, da moramo čisto vse narediti sami (npr. oblikovati spletno stran, oglaševati na socialnih omrežjih, izbrati ustrezne fotografije, graditi bazo naslovov potencialnih strank ipd.). Če tega ne naredimo sami, naj naša ponudba ne bi imela prave vrednosti. Ljudje okoli nas pa si bodo mislili, da ne zmoremo obvladati svojega biznisa.

Točno to so bila tudi moja prepričanja, a sem jih končno spremenila in jih z veseljem, tudi tebi pomagam pregnati iz glave.

Želiš končno začeti prodajati svoj online tečaj in polniti svoj TRR?

Si morda med tistimi, ki so ponosno pripravili svoj online tečaj ali program in odziv strank nanj ni bil takšen, kot si si želel/a. Ne skrbi, zmaga je že to, da imaš svojo idejo, za katero veš, da jo ljudje že komaj čakajo.

Pogosto se zgodi, da se ob pripravi spletnih tečajev in ponudbe izpusti nekaj ključnih korakov in se potem prodaja ne zgodi. Tudi teh korakov ti ni treba delati sam/a, ampak jih lahko zastaviva skupaj. Ti pa končno začneš polniti svoje srce, ker te tvoje stranke končno slišijo, tvoji online tečaji se super prodajajo in TRR pleše od veselja. Ob tem pa ne pregoriš, ampak opaziš, da je življenje ob podpori lahko bistveno lepše in lahkotnejše kot brez nje.

Tvoj biznis lahko v online svetu prinese poln TRR in manj dela zate

Vem, da imaš enkratno idejo ali pa celo že biznis, bi lahko v online svetu pomagal in spreminjal življenja še več ljudi. Vzpostavitev online biznisa se včasih zdi zapleten in dolgotrajen. Poleg tega veš, da mnogim ni uspelo. A ti nisi »mnogi«, ampak imaš svojo idejo ali pa že biznis, ki ga toliko ljudi že čaka in veš, da ne želiš več izgubljati časa.

Morda si že v online svetu in že imaš svoje online tečaje, spletne coachinge, spletno članstvo, spletne programe – ampak jih nikakor ne uspeš prodati toliko kot želiš. Morda že veš, kaj želiš v online svetu ponuditi in tako končno dočakati dovolj prihodkov za vse, kar te v življenju veseli in dovolj časa da v vsem tem lahko tudi zares uživaš.

Ker ne veš, kako se lotiti spletnih tečajev, programov, članstev, kako si zastaviti cene, kako priti do idealnih strank in kako se lotiti socialnih omrežij si tu, da to narediva čim hitreje in čim bolj enostavno, skupaj. Z mojo pomočjo bodo tvoji koraki postali jasni, strukturirani, hitrejši in veliko bolj lahkotni. Ne pozabi, nihče ne zmaga sam.

Vem namreč, da je nekje nekdo, ki čaka na točno tvojo unikatno idejo, ti pa v tem trenutku še vedno razmišljaš o tem, ali je že pravi čas da se premakneš v online svet in ali si lahko privoščiš podporo na tvoji poti.

KAJ POMENI MENTORSKI PROGRAM BIZNIS ESPRESSO?

ikona-kava

6 virtualnih kavic

V 90 dneh 6x spijeva virtualno coaching kavo (zoom klic – 30 min). To je samo najin čas, ko se zgodijo največji premiki, najboljši aha momenti in pride tista najlepša notranja motivacija, da greš naprej.

ikona-vprašaj

NAJIN 1:1 KANAL

Od ponedeljka do četrtka sem ves čas na voljo v Facebook Messenger kanalu, kjer me lahko vprašaš karkoli. Jaz ti pa odgovorim najpogosteje kar z audio sporočilom.

ikona-bp

BREZPOGOJNO ODLOČENI

Istočasno postaneš tudi del spletne coaching družine Brezpogojno odločeni, kjer so ti poleg skupinske podpore podjetnikov in podjetnic na voljo webinarji o tem, kdo je tvoja idealna stranka, kako oblikovati spletni program ali članstvo, kako graditi bazo idealnih strank, kako na izi prodajati ipd.

KAJ PA TVOJA INVESTICIJA?

Individualno delo pomeni visoko stopnjo zavezanosti z moje strani, da sem ti v podporo ravno takrat, ko me najbolj potrebuješ in da se res hitro, pa še vedno lahkotno premikaš naprej po svoji poti. Pomeni pa tudi tvojo nepreceljivo investicijo vase, in sicer v vrednosti 5990 EUR z DDV. Običajno me stranke, ki se odločijo zase in si želijo podariti neprecenljivo izkušnjo dela z mano, niti ne vprašajo za ceno. Pa vendar si želim, da jo vsaj okvirno poznaš, preden se spoznavna na zoom kavici. Seveda je možno plačilo na obroke in seveda je možna tudi kakšna drugačna oblika individualnega dela z mano, ampak fino je, da imaš namesto mačka v žaklju, okvirno vrednost najinega sodelovanja.

Kakšno je tvoje življenje po koncu programa?

Veš, da je predpogoj, da v biznisu vse poteka kot si želiš to, da si vzameš čas zase. To ti zleze pod kožo in postane brezpogojno. Imaš jasno opredeljeno svojo ponudbo in postavljene cene, ki te peljejo k finančni svobodi in več prostega časa v življenju. Znaš si poiskati pomoč, da se lahko posvetiš tistemu delu posla, ki ga najboljše opravljaš. Ne delaš več vsega sam/a, ker veš, da to ni učinkovito. Tvoja baza idealnih strank raste tudi ko ti spiš. Uživaš v predajanju znanja v svojem novem spletnem programu ali pa z ljubeznijo podpiraš svoje stranke v spletnem članstvu. Počutiš se samozavestno in veš, da boš vedno našel/a način, kako najboljše nadaljevati svojo pot.

Kakšno je tvoje življenje po koncu programa?

Klikni na gumb Spoznavni Espresso. Izberi si termin za najino brezplačno spoznavno zoom kavico. Preden se srečava, mi odgovori na vprašanja, ki mi te pomagajo spoznati. Potem na mail dobiš svoj izbrani termin, link na zoom kavico. Potem pa se že kmalu slišiva, da ugotoviva, če lahko skupaj delava.

KOMAJ TE ŽE ČAKAM!

NI NAKLUČJE, DA TO BEREŠ, VEŠ?

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.