Ta spletni tečaj je zate,

če si s svojimi spletnimi programi (tečaji, članstvi) želiš v prihodnjem letu povečati prihodke in končno začeti delati manj kot delaš sedaj, imeti več časa zase in za vse, kar ti je v življenju ljubo. Pa tudi zate, ki se šele odpravljaš na to pot in iščeš načine, kako spraviti svoje znanje, podporo, preko spleta.

Ja? Si za? Kaj pa, če ti povem, da tvoji prihodki lahko pritekajo na tvoj TRR, tudi medtem ko spiš? Seveda je to mogoče, ampak samo, če imaš v ozadju postavljen dober, pa vendar zelo enostaven sistem.

V tem spletnem tečaju ti zelo konkretno pokažem, kako si ga zgradiš, ne glede na to da:

Podari sebi in svojemu biznisu ta spletni tečaj in si tudi ti postavi biznis tako, da lahko prodajaš, tudi medtem ko spiš, si na morju, na smučanju ali pa enostavno doma s prehlajenim otrokom.

ikona-vprašaj

Kaj ti bo ta spletni tečaj prinesel?

TA ONLINE PROGRAM NI ZA VSAKOGAR, JE PA ZATE, ČE:

Ni pa namenjen...

So ti spodnje izjave kaj znane?

ikona1

»Pa kdo danes še bere maile, jaz se odjavim od vseh novic in sporočil.«

ikona2

»Nimam niti svoje spletne strani, kaj šele, da bi pošiljala maile.«

ikona3

»Že pisanje za socialna omrežja mi vzame ogromno časa, nimam časa še za maile.«

ikona4

»Nimam pojma, kako se lotiti prodajanja preko e-mailov.«

Socialna omrežja lahko čez noč izginejo.

Se še spomniš, kako je bilo, ko je pred časom Facebook izginil za par dni? O ja, nastal je cel kaos in halo – v resnici pa ničesar ne plačujemo, da socialna omrežja lahko uporabljamo.

Še ena nevarnost nam preti, pa se je premalno zavedamo – tudi če ne izginejo socialna omrežja, se nam lahko zgodi, da čez noč ostanemo brez svojih profilov (blokirani iz neznanih razlogov, izbrisani, ukradeni). E-mail baza? No, ta je pa čisto čisto tvoja in ti je res nihče ne more vzeti. Ti pa iz nje lahko ustvarjaš prihodek!

Na tem spletnem tečaju torej dobiš:

Cena tečaja je 87 €

Komu je tečaj namenjen?

1.

Online mentorjem / trenerjem / terapevtom za npr. prehrano, vzgojo, finance, javno nastopanje, vadbe, učenje jezikov ipd., ki že imate ali pa šele načrtujete svoj biznis (ali del biznisa) prenesti v online svet.

2.

Coachem in psihoterapevtom, ki že delajo online ali pa prehajajo na online delo – s skupinskimi ali individualnimi spletnimi programi.

3.

Vsem, ki se šele podajajo na svojo pot in nameravajo prodajati svoje spletne tečaje ali pa spletno podporo/pomoč/coaching.

Vem, o čem razmišljaš,

 zato ti že vnaprej odgovarjam 😉

Kako ta spletni tečaj poteka?

Ko se prijaviš, dobiš dostop do webinarja in delovnih listov, ki ti pomagajo še boljše slediti webinarju. Pripravi si svoj najljubši čaj ali kavo in si vzami slabo urico miru, da preposlušaš webinar. Če se ti pa zelo mudi, bo pa super tudi če samo natančno preučiš ultimativni vodnik, ki ti je tudi na voljo v spletni učilnici. Uuuu pa da ne pozabim, eno darilce te še čaka – NASLOVI e-mailov, ki jih kliki obožujejo.

Uuuu tole bo zate še sploh zanimivo – e-mail je namreč najpogosteje spregledan, pa vendarle najboljši prodajni kanal tudi na začetku poti. Veš, ko še ne govoriš vsem na glas, kaj počneš, ampak to želiš povedati samo tistim, ki ji res zanima, no, takrat je e-mail najboljša izbira.

Ne, delavnica je primerna samo za tiste, ki že prodajajo ali pa želijo začeti prodajati svoje spletne programe, tečaje ali članstva. Primerna je torej za tiste, ki preko spleta prodajajo svoje znanje ali storitve.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.