Podcast epizoda #74: Če hočeš živeti od online biznisa, potrebuješ znanje

Poslušaj na Spotify:

Poslušaj na Apple podcasts:

Poglej na YouTube:

Vem, zdi se ti, da ti ta epizoda ne bo povedala nič novega. Ampak pusti se presenetiti!

Ampak o tem ne bi govorila, če ne bi srečevala ljudi, ki mislijo, da je dovolj, da samo obvladajo svoje področje dela, da vse to zapakirati in spraviti v spletni tečaj, da to bo pa že šlo nekako. Saj veliko zvejo na brezplačnih dogodkih, pravijo. Jaz sem takrat modro tiho. Ker v življenju je že tako, da včasih moramo nekaj občutiti na svoji koži, da kaj naredimo drugače.

Mnoge vidim, da životarijo. Iz rok v usta. Delajo pa s srcem in res obvladajo to, kar delajo. Zato upajo, da jim bo nekoč uspelo.

Tudi jaz sem upala. Imela sem spletne programe, ampak se mi ni sanjalo, kako doseči, da se več proda in da nisem odvisna samo od prodajnih dogodkov. Poskusila sem kar nekaj strategij.


Potem sem pa vseeno dojela. Dojela, da brez znanja o online biznisu ne bo šlo. Ker ga nisem našla doma, sem šla po znanje o online biznisu v tujino. V samo enem letu sem plačala več kot 20k EUR za znanje.

Takrat sem vedela, ali se bom vrtela v krogu in služila kot sem prej v službi zaslužila, ali pa potrebujem znanje, ki ga še nimam. Ker jaz sem si želela obilja.

Želela sem si živeti kot živim danes.

Želela sem otrokoma pokazati svet.

Želela sem preživeti ogromno časa na morju.

Želela sem si kupiti vse možne delavnice, na katere danes hodim.

Bi danes bila tu, kjer sem, če ne bi šla po znanje in mindset v tujino? Ne bi.

Bi preživela s svojimi tečaji in programi? Verjetno. Ampak samo preživela.

Bi bila srečna? Dvomim.

Imam to znanje samo zase? Ja to pa res ne! Tako z veseljem ga delim z vsemi, ki pridejo pod mojo perutko 🙏. Več kot nas bo živelo svoje sanje, lepši svet bomo imeli!

In res ti polagam na srce, če hočeš lepo živeti od online biznisa, je pomembno, da pridobiš znanje o tem, kako se ga gradi, kako se iz enega tečaja začne graditi sistem in kako si biznis zastaviti tako, da ne izgoriš.

Navijam zate.

Sanja

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.