Poslušaj na Spotify:

Poslušaj na Apple podcasts:

Poglej na YouTube:

V tej epizodi te želim pomiriti in ti povedati, da v resnici nihče – niti najbolj uspešni online podjetniki, o sebi ne mislijo, da se nimajo več česa naučiti.
Pomembno pa je, da razlikujemo med tem – kaj pomeni sprejeti, da imaš dovolj znanja, da lahko to znanje prenašaš naprej in kaj pomeni, da bomo vedno imeli željo naučiti se še več in seveda, da s tem ni nič narobe.

Primer: Kako sem razvijala svojo ponudbo glede na to, kako sem sama rastla.

Vem, ti se sprašuješ:

  • Kako naj mame učijo druge, kako umiriti otroka, če še same kdaj pa kdaj ‘znorijo’?
  • Kako naj učim vzgoje psov, če moj pes še vedno ne pride na odpoklic?
  • Kako naj učim ljudi organizirati svoj dom, če je tvoj včasih ‘raztur’?

Pri vsem tem se je pomembno zavedati, da lahko učimo tiste, ki so 2 ali 3 korake za nami ali pa tiste, ki so 10 korakov za nami. Vsekakor pa ne moremo učiti tistih, ki so pred nami in zelo verjetno bo vedno kdo pred nami.

Osredotoči se na to, kaj je rezultat, do katerega pa lahko pripelješ svoje stranke in pojdi v akcijo! To, da čakaš, da bo znanja dovolj, pomeni, da ostajaš v coni hobija in v tej coni je sicer zabavno, ni pa prihodka – od tebe je odvisno, kaj si želiš.

Da bo tvoja pot lažja, pa sem ti pripravila brezplačen webinar, kjer ti pokažem, kako se lahko izogneš trem najpogostejšim napakam v prodaji spletnih tečajev? Izberi si svoj termin tukaj: https://sanjakrizan.si/izogni-se-3-napakam-prodaje-spletnih-tecajev/

Navijam zate.
Sanja

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.