Poslušaj na Spotify:

Poslušaj na Apple podcasts:

Poglej na YouTube:

Če prodajaš svoje produkte ali storitve preko socialnih omrežij in preko mailov že nekaj časa, potem vem, da so to tudi tvoje sanje:

“Prišel bo dan, ko bo objave namesto mene pisal nekdo drug.”

“Nekoč mi ne bo več treba pisati objav in mailov, ker bo to namesto mene počel nekdo, ki se s tem profesionalno ukvarja.”

Samo da še malo več zaslužiš, a ne da?

Potem bo pa čas, da predaš svoje delo.

To, da bi nekdo zares sedel v tvoje srce, prevzel nadzor nad tvojimi prstki se bo morda celo v prihodnosti zgodilo. Ampak zdaj, v tem trenutku, pa to žal še ne gre. Zakaj žal? Ker so to bile tudi moje sanje.

Danes mi je vse bolj jasno, da lahko namesto mene napiše objave nekdo samo takrat, ko imam jaz na temo, ki je aktualna, napisanih že dovolj objav in ustrezno tudi sortiranih, pospravljenih, da se lahko nekdo namesto mene loti recikliranja objav. Ja, to pa gre. In tega se recimo to poletje s pridom poslužujem.

Da bi pa nekdo iz nule pisal nove objave in nove maile v mojem imenu je res težko. Pred časom sem spoznala eno lušno copywriterko in se z njo dogovorila, da mi za čez poletje napiše maile za moje stranke. To poučno zgodbo delim s teboj v tej epizodi podcasta.

Če se tudi ti želiš naučiti pisati takšne objave, ki bodo dejansko prodajale, imam zate brezplačni webinar: https://sanjakrizan.si/magneticna-formula-za-pisanje-objav

Navijam zate.

Sanja

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.