Poslušaj na Spotify:

Poslušaj na Apple podcasts:

Poglej na YouTube:

V tej epizodi govorim o 5 najpogostejših skrbeh, ki nastanejo ob misli, da bi zapustili redno službo in te opremim s predlogi, kako jih premagati.

#1 Ne vem točno, s katerim biznisom začeti
Enega izberi, ki ti je najljubši in je obenem tudi najbližje denarju. Dovolj je, da si pot dovoliš iskati, da delaš aktivne korake na tej poti.

#2 Nimam prihrankov, da bi se lahko na to zanesla
Verjamem in s tem ni nič narobe. Jaz sem začela biznis z NIČ prihranki in mi je uspelo, kljub temu, da sem se na lastnih napakah učila. Tebi se ni treba.

#3 Bojim se, da bom delala še več kot sedaj, ne pa manj kot si želim
Razumem te. To samo pomeni, da stopaš na pot, ki ti je res res ljuba. Ampak vedno je pomembno, da veš, zakaj greš na to pot in da se na to večkrat spomniš.

#4 Kaj bodo rekli prijatelji in starši, ko jim povem, da bi šla rada na svoje?
Uhh kako pogosto nas preganja to, kako bo svet okoli nas gledal na našo odločitev. Ta skrb je tako zelo pogosta, zato je ključno, da točno veš, s kom kdaj deliti novico o tem, da ali pripravljaš teren, da se odpraviš na svoje, ali pa da si že tam – daješ odpoved.

#5 Globoko v sebi ne verjameš, da imaš sploh lahko kdaj svoj biznis, ki bo nosil dovolj denarja.
Naj ti najprej povem, da je to povsem normalno in da se ti s tem ni treba obremenjevati. Ker če nikoli ne poskusiš, kako potem sploh lahko veš in kako si lahko dokažeš, da imaš prav ;). No, jaz sem bolj za to, da dokaževa, da nimaš prav in da tudi ti lahko imaš svoj online biznis. Za to bo treba nekaj poguma – za tiste mini korakce, ki te bodo premaknili s točke, kjer si danes in te odpeljali naprej – korak za korakom bližje novi realnosti, ki je tako zelo drugačna, da si jo danes težko predstavljaš.

Vse to, kar te skrbi, je normalno.
Obstaja pa način, kako se izkopati ven iz teh skrbi in jih premagati.

Navijam zate.
Sanja

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.