Poslušaj na Spotify:

Poslušaj na Apple podcasts:

Poglej na YouTube:

Brez akcije se nobena želja ne uresniči.

Si tudi ti med tistimi, ki si tu in tam rečejo »ma jaz grem na svoje«? Sanjaš o tem že dolgo, obenem pa se v svoji trenutni službi počutiš varno in te je strah to varnost zapustiti? Točno vem, kako razmišljaš in veš, veliko vas je, ki tako razmišljate, zato sem si rekla, kaj pa če poletje namenimo temu, da iz teh razmišljanj in sanj ustvarimo trdne temelje, za biznis?

Tako je nastala poletna šola online biznisa GREM NA SVOJE. Vse več žensk, mamic čuti, da si želi v življenju nekaj več, nekaj drugače. Drugače zase in drugače za svoje otroke. V resnici pa ne ve, kaj je tisto, kar bi lahko počela. Kaj je tisto neko znanje, ki ga nosi v sebi in ga lahko preda naprej.

Običajno gre za znanje, ki nam je tako zelo samoumevno, da se nam zdi, da to tako ali tako vsi znajo in da ne potrebujejo naše pomoči. Pa je to res? Ni, seveda ni res. Res je, dokler nam nekdo, ki mu zamupamo, ne pove, da ni res.

GREM NA SVOJE – poletna šola online biznisa se izvaja samo 1x na leto in to v poletnem času. Namen te šole je, da začutiš v sebi moč, da si lahko sama svoja šefica. Da lahko z znanjem, ki ga že imaš in z izkušnjami, ki si si jih z leti že nabrala, ustvariš čisto svoj online biznis in v svojem tempu, ko boš pripravljena, daš odpoved. Glavni cilj nam nikoli ne bi smel biti, da damo odpoved, ampak to, da si uresničimo neke svoje sanje.

Spletni program ti pokaže, da imaš neskončno možnosti, priložnosti, ki se morda v tem trenutku čutijo kot oddaljene sanje, ampak lahko ti obljubim, da bodo kmalu točno te sanje postale resničnost.

Glej, ta šola je zate če:

  • Misliš, da je to samo za tiste, ki že točno vedo, kaj bi počeli na svojem.
  • Čutiš, da je čas, da se premakneš in odkriješ, kaj lahko ustvariš z znanjem, ki ga že imaš.
  • Ne misliš do penzije hoditi v službo, imeti omejeno število dni dopusta in delati nekaj, kar ti v resnici ni všeč.

Ker je to poletna šola, je temu primerna tudi lahkotnost šole. Vsak dela v svojem tempu, srečamo se 4 krat v živo in ne glede na to, kako se v tem poletju premakneš, je ta spletna šola zagotovilo, da se zares premakneš. Samo želeti si, ni nikoli dovolj.

Več o spletnem programu tukaj:
https://sanjakrizan.si/grem-na-svoje/

Navijam zate in se vidimo v poletni šoli.

Sanja

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.