Poslušaj na Spotify:

Poslušaj na Apple podcasts:

Poglej na YouTube:

“Moj spletni tečaj mora biti popoln, preden ga objavim.”

To je eno izmed mnogih napačnih prepričanj, ki jih imajo ustvarjalci spletnih tečajev na začetku svoje poti.

Ahhh se spomnim jaz mojega prvega. Sicer sem imela v glavi, da je ok, če ne bo perfect, ampak vseeno se mi je zdelo, da jaz pa lahko ustvarim perfect tečaj. Hitro mi je postalo jasno, da tu nima smisla loviti perfekcijo, ker sicer bi se prej upokojila kot pa objavila moj prvi spletni tečaj.

Ne vem, kako je s tabo, ampak pri ustvarjanju spletnega tečaja ti res ni treba čakati na idealen čas. Ker v resnici je ustvarjanje spletnih programov proces. Ta proces pomeni, da se sproti učimo in optimiziramo svoje vsebine – včasih kaj dodamo, včasih kaj umaknemo.

Vedno sledimo potrebam naših strank in si ne zatiskamo oči, ko vidimo, da so potrebe drugačne od tega, kar smo morda sprva zapakirali v spletni tečaj. Kar se mi zdi ključno je, da si postavimo trdne temelje v online svetu, potem pa lahko naša pot skrene enkrat malo bolj v levo, drugič bolj v desno.

PRIMER: Če na primer želiš ustvariti spletni tečaj za pletenje, lahko začneš s krajšim tečajem in pridobiš povratne informacije, potem pa tečaj nadgrajuješ. Lahko pripraviš daljši tečaj in ga stestiraš s prvimi uporabniki (temu rečemo beta verzija tačaja), ki dobijo tečaj po nižji ceni v zameno pa potem povedo, kako jim je bilo na tečaju in ti s tem pomagajo prodajati tečaj.

Se ti misel na to, da lansiraš nekaj, kar ni perfektno zdi obremenjujoča ali ti vliva upanje, da bo tvoj tečaj vseeno kmalu ugledal luč sveta? Daj podeli z mano v komentarjih, kako se ob tem počutiš.

Čakanje na to, da se bo TEBI zdel tvoj tečaj perfekten je ena večjih bremz, ki jih srečujem v online biznisu. Samo akcija te premika naprej.

Spet pa ne bilokakšna akcija.
Res je fajn, da se ne učiš na svojih napakah, ampak da slediš nekemu sistemu.
Sistemu, ki preverjeno deluje.

Enega takšnih sistemov dobiš lahko tudi pri meni.
Oglasi se mi na sanja@sanjakrizan.si in ti povem, kako najhitreje priti do sistema, ki deluje.
Torej do sistema, ki ti bo pomagal v najkrajšem času lansirati spletni tečaj/program/članstvo in ga tudi prodati. Nič več kot 90 dni ne potrebuješ za to.

Navijam zate.
Sanja

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.