Poslušaj na Spotify:

Poslušaj na Apple podcasts:

Poglej na YouTube:

Ko pomisliš na online biznis, je danes zelo pogosto, da govorimo o spletnih članstvih. Osnovna razlika med spletnimi programi/tečaji in spletnim članstvom je za uporabnike v tem, da ti program znanje da, članstvo te pa nauči s tem znanjem živeti. Zate, kot za ustvarjalko, ustvarjalca pa spletno članstvo prinaša stabilnost in reden mesečni prihodek, spletni tečaj/program pa finančno inekcijo, ko ga prodajaš.

Danes ti želim iz prve roke pokazati, kako deluje biznis spletno coaching članstvo BREZPOGOJNO ODLOČENI, ki je luč sveta ugledalo pred tremi leti. To članstvo združuje ustvarjalce spletnih programov, tečajev, članstev, ki želijo v življenju, iz znanja in izkušenj, ki jih že imajo, ustvariti finančno in časovno svobodo. Ponosna sem na čisto vsakogar, ki ve, da želi na svoji poslovni poti biti BREZPOGOJNO ODLOČEN.

Trenutno nas v spletni coaching družini 34. Si predstavljaš koliko izkušenj, koliko želja, koliko motivacije, koliko uresničenih sanj, koliko več prodanih storitev, koliko nabranih novih strank, koliko spodbujanja med seboj? Vem, čisto zares si to težko predstavljaš, če nisi del družine.

In kaj počnemo? Dvakrat tedensko se slišimo preko zoom klica. Takrat odgovarjam na zelo različna vprašanja. Pogosto se zgodi, da dobijo odgovore tudi tisti, ki so samo poslušali in nič vprašali. Ker naši vsakodnevni izzivi so tako zelo podobni.

Poleg coaching klicev, se vedno nekaj novega učimo – kratko, ampak sladko relevantno znanje za online biznis ustvarjalce. Pogovarjamo se z gosti, ki nam pomagajo še bolj živeti sebe. Dvakrat letno se srečamo na pizzi v živo, enkrat letno gremo pa na vikend oddih. Skupaj načrtujemo aktivnosti in ne dovolim, da bi kdo na to pozabil in odtaval k naslednjemu shinny objectu.

Če si tudi ti želiš takšne podpore, je skrajni čas, da se nam pridružiš. Na čakalno listo se prijavi tukaj: https://sanjakrizan.si/brezpogojno-odloceni/
Se vidiva!

Sanja

Želim uvodni klic

Podarim ti brezplačen tečaj:

NAUČI SE pisati objave, KI PRODAJAJO izdelke in storitve

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.