Poslušaj na Spotify:

Poslušaj na Apple podcasts:

Poglej na YouTube:

Pojavljanje na socialnih omrežjih je za nekoga mala malica, za koga drugega pa nočna mora. Ne vem, kako je s tabo, ampak zame na začetku moje poti ni bila ne malica ne mora. Nekje vmes. Če že moram, pa bom. Saj veš kaj mislim. Na začetku moje poti so bile moje objave na Facebooku skorajda spregledane – saj veš, ko imaš lajk brata, tata in očeta pa še dveh prijateljic.

Sem si mislila – to je zato, ker začenjam.
Danes vem, da niso bile vidne iz treh razlogov

  1. Ker niso bile jasno napisane
  2. Ker niso bile glasno napisane
  3. Ker niso bile napisane dovolj pogosto

Zato je moja mantra danes:
“Povej jasno, glasno in dovolj pogosto!”

Kaj torej pomeni JASNO?

Če želiš, da te razumejo, je nujno, da najprej ti razumeš sebe.
Ko veš, kaj želiš deliti s svetom, ko ti je jasno, kaj je tvoja ponudba, ko veš, zakaj jo prodajaš in zakaj bo tvojim potencialnim strankam spremenila svet, potem bodo tvoje objave postale jasne.

Kaj pomeni GLASNO?

To ne pomeni, da kričiš in da nujno govoriš skozi videe. Glasno pomeni, da imajo tvoje objave nek specifičen način pisanja, ki je značilen samo zate. To pomeni, da uporabljaš neke besede, ki so značilne za tvoj govor. To pomeni, da v objavah ne vikaš, če sicer večinoma tikaš svoje stranke ipd.

Kaj pa pomeni DOVOLJ POGOSTO?

Sanja, a je 2 objavi na teden dovolj? Lahko je, lahko ni. Tu ni pravil. Pomembna je sicer kvaliteta in ne kvantiteta. Po drugi strani pa sta pogostost in konsistentnost pisanja objav edino zagotovilo, da bodo objave segle v srca in denarnice našim sledilcem.

To je bil en hitri uvod v to, kaj vse je pomembno, ko pišemo objave.
In trije najpogostejši razlogi, da naše objave ne dosežejo src sledilcev so ali niso dovolj jasne, ali niso dovolj glasne, ali pa jih ne pišemo dovolj pogosto.

Na moji spletni strani si lahko poiščeš magnetično formulo za pisanje objav, ki prodajajo – to brezplačen spletni tečaj, ki ti bo na kratko pokazal, kako pisati objave, ki prodajajo: https://sanjakrizan.si/magneticna-formula-za-pisanje-objav/

Želim uvodni klic

Podarim ti brezplačen tečaj:

NAUČI SE pisati objave, KI PRODAJAJO izdelke in storitve

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.