Najdi svoj navdih za nove temelje v svojem življenju in biznusu s pomočjo devetih spodbudnih zgodb za vsak nov korak.

 • Zate, ki si pogosto utujen/a in ti v glavi odmevajo besede “za vse sem sama/a”.
 • V partnerskem odnosu se pogosto ne počutiš dobro, na otroka pa večkrat kričiš in se sprašuješ, kaj je narobe s tvojim vzgajanjem.
 • Zate, ki si se po porodniški vrnila nazaj v službo in nikakor ne najdeš pravega ravnovesja. Ali pa že dolgo vztrajaš na delovnem mestu, ki te ne izpolnjuje več.
 • Pa tudi zate, ki si že začel/a razmišljati samostojni poti ali pa si jih morda že tam in sedaj ne veš, kako naprej.

Vem, kako ti je.

Ker sem tudi sama bila točno tam, kjer si ti sedaj. Nekaj let nazaj. Zdelo se mi je, da sem za vse sama. In da moram narediti še več in še boljše, da bom videna, slišana, ljubljena.

Danes vem, da to ni prava pot.

In da bi ti bilo še lažje, sem the 9 korakov posnela in jim lahko prisluhneš ob svoji kavi.

Vsaka zgodba oziroma vsak korak ti bo namreč prinesel spodbudo, kako se v življenju naravnati drugače.

V prvi vrsti te želim naučiti, kako zelo pomembno je, da si narediš dovolj časa zase, in kako ta čas prinaša izboljšanje odnosov s partnerjem/ko, povezanost v družini in lažje korake na poslovni poti.

 • Ko poravnaš plačilo, prejemeš dostop do video zgodb, ki so kratke – trajajo od 3 do 6 minut, zato se vsaki spodbudi lahko povsem posvetiš.
 • Z devetimi koraki se sprehodim od pomena časa zase, preko poudarjanja pomena negovanja partnerskega odnosa do tega, da se naučiš v življenju ločevati med prepričanji in dejstvi, kar je predpogoj, da še bolj lahkotno stopiš na pot svojega poslanstva.
 • Prvi pozdravni zgodbi bo sledila tvoja virtualna kavna prisega, v kateri se zavežeš za to, da boš naredil/a vse, kar je v tvoji moči, da bodo tvoji korake v življenju poslej drugačni, predvsem bolj lahkotni.
 • Poleg video zgodb boš dobiš dostop tudi do delovnega zvezka: Spoznanja ob kavi, ki sem ti ga pripravila z namenom, da si vanj odgovoriš na nekatera vprašanja, ki se bodo pojavila ob poslušanju zgodb.

9 korakov ti bo gotovo prineslo dovolj spodbude, za več časa zase, ker ti bo ta čas prinesel več mirnosti na vseh področjih v tvojem življenju. To pa je osnovni temelj za več lahkotnosti v življenju in tudi na poslovni poti.

Veselim se te. Z vsem, kar je trenutno v tebi. In z vsem, kar se bo v tebi prebudilo. Vedi, da navijam zate in za čisto vsak tvoj korak na poti do bolj lahkotnega življenja.

Ob tebi sem jaz,
Sanja, ljubeče sitna coachinja tvojih misli in biznis korakov

ZGODBA #1:

4 minute časa na dan
Ena mirna kava na dan odnese veliko stresa stran. V tem videu ti povem, kaj ti lahko prinesejo 4 minute časa na dan (o katerih sedaj le sanjaš) - kako jih najdeš in kako ti pomagajo vrniti tvojo življenjsko moč.

ZGODBA #2:

Mirno jutro zate
Ko si zjutraj privoščiš nekaj minut samo zase, lahko s tem spremeniš potek celotnega dneva. Povedala ti bom, zakaj so te minute tako zelo pomembne in po ogledu tega videa si ne boš več želela zamuditi svoje mirne jutranje kave.  

ZGODBA #3

Partnerski odnos pogosto trpi
Naj partner ne bo tisti, na kogar se najpogosteje jeziš. Po ogledu tega videa boš vedela, kako lahko že s svojimi majhnimi koraki izboljšaš svoj partnerski odnos, se s partnerjem ponovno povežeš in s tem narediš ogromno zase in za celotno družino. 

ZGODBA #4

Poišči varuško
V tej zgodbi povem, kako in zakaj si poiskati varuško. Ker ko vse to veš, se bodo varuške v tvojem življenju začele pojavljati kar ena za drugo.

ZGODBA #5

Tvoje poslanstvo
S teboj delim zgodbo o tem, kako odkriti svoje poslanstvo oziroma kako ugotoviti, kaj je tisto, kar te srčno veseli. Šele tako namreč lahko začneš stopati po poti svojih sanj.

ZGODBA #6

Tvoja srčna poslovna pot
V zgodbi govorim o tem, da tudi zate obstaja prijetna in navdihujoča poslovna pot, zato te naučim prepoznati, kaj je zate najbolj smiselno v tem trenutku in kaj lahko narediš takoj, da bo tvoje poslanstvo začelo živeti.  

ZGODBA #7 

Razlikovanje med prepričanji in dejstvi
V tej zgodbi se posvetim razlikovanju med prepričanji in dejstvi. Spodbudim te, da na nekatera svoja prepričanja pogledaš drugače, znaš ločiti, ali te podpirajo ali ovirajo na tvoji poti.

ZGODBA #8

Omejujoča prepričanja v poslu
Skozi zgodbo ti povem, kako so lahko tvoja prepričanja usodna za razvoj tvojega srčnega posla. Prepoznavanje prepričanj, ki nas v življenju ovirajo, je ključno za vsa področja našega življenja tudi za posel.   

ZGODBA #9 

Ravnovesje v poslu in življenju
V zgodbi ti povem, kako si lahko tudi ti ustvariš dovolj časa za družino in uspešno poslovno pot. Ravnovesje med zasebnim in poslovnim življenjem je nekaj, česar se lahko tudi ti naučiš in ga dosežeš, čeprav imaš družino.

 • Tistim, ki v programu pričakujejo čarobno paličico, da bo vse naredila namesto njih.
 • Tistim, ki si želijo spremembe čez noč.
 • Tistim, ki niso pripravljeni stopiti iz cone udobja in spoznati, kaj jih čaka izven udobja, ki že zdavnaj ni več udobje.

Vem, da to nisi ti, zato le pogumno naprej.

Za nadaljevanje nakupa prosim izpolni polja na desni strani.
Po uspešni prijavi prejmeš navodila za zaključek nakupa.

Če imaš kakšno vprašanje, mi piši na: sanja@sanjakrizan.si

[mailerlite_form form_id=2]

Prijava na spoznavno kavo