111 minut vodenega razmišljanja

in ogromne doze zaupanja v prihodnje leto

luškane delovne liste

za učinkovito strukturirano razmišljanje in načrtovanje korakov, ki jih lahko uporabiš vsako leto znova

45 dni dostopa

do posnetka delavnice, da lahko kakšen del procesa še kdaj ponoviš

"Sanja HVALA za včerajšnjo delavnico! Prinesla mi je občutek, in zavedanje, kako ful pomembno je planiranje. Zato, da nam da strukturo. Ker znotraj tega potem ustvarjamo in seveda, ker pride življenje, tudi re-planiramo. Pa da ne govorim o krasni družbi - vsi, ki smo na svojem, rabimo svoje pleme, kjer se počutimo slišani in razumljeni. Se veselim prihodnjega leta!"
Lia J.

"Delavnica me je s strukturirani koraki vodila, da sem se čisto zares ozrla nazaj v leto 2022 in ob tem spoznala koliko sem dejansko dosegla. Dragocena "pavza", da začutiš ponos ob vsem doseženem. Hkrati pa se je skozi vaje pokazala bolj jasna slika, kaj so še moji izzivi in na čem želim delati v letu 2023!"
Tina S.

“Na delavnici sem pogledala v preteklo leto (na kar vedno pozabim) in ozavestila, kaj vse sem v bistvu v tem času uspešno naredila. Postavila sem si pa tudi plan za prihodnje leto in tako s Sanjino pomočjo precej bolj jasno stopam dalje z majhnimi korakci.”
Eva D.

Kako bo delavnica potekala?

Dobimo se v ponedeljek, 5. decembra ov 11ih dopoldan na ZOOMu in v umirjenem skupinskem vzdušju premislimo o tem, kaj vse nam je že uspelo, se pohvalimo in si začrtamo glavne aktivnosti v prihodnjem letu. Vsaka dela zase, jaz vodim tvoje misli, da v 111ih minutah zaključimo načrtovanje.

"Delavnica s Sanjo mi je bila v velik doprinos, saj sem dobila boljši vpogled v preteklo leto in okviren osebni načrt za 2023. Vse, ki imamo svoja mala podjetja, pogosto pozabimo pogledati, kaj vse smo tekom leta naredile. Vpogled v lastne dosežke je nekaj, kar ti da moč in več zaupanja vase. Hkrati pa je tudi celoletni plan za prihodnje leto nek okvir, ki ponudi varnost in motivacijo za nadaljnje izzive. Hvala Sanja, ker si!"
Katja C.

"Sama ne bi nikoli dobila takšnega vpogleda v pomembnost, uspehe preteklega leta. Skupaj z vami, sem lažje ozavestila pomembnosti prihodnjega leta. Največja pa je Sanja ta, katero ti tako poudarjaš: PLANIRANJE. Pa tudi, reflektiranje plana za nazaj. Huh, kako res nekaj poslušamo, vemo...in koliko časa potrebujemo, da začutimo v svojem telesu. Sploh pa implementiramo. V krogu enako mislečih, pa energija kar steče."
Martina M.

“Delavnica me je napolnila z navdušenjem in elanom. Neprecenljivo je, da sem pogledala vse male in velike zmage tega leta do zdaj. Biti ponosne na vse to, tudi na izzive, ki se niso izšli, a smo se iz njih nekaj naučili, se nam prepogosto zdi samoumevno. Mislimo si: pa saj sem delala za to. A hvaležnost in praznovanje tega, čisto vseh uspehov in premagovanje izzivov, je prav tako pomembno kot dosežek sam. Pogledi naprej in zastavljanje ciljev, pisati želje - me je podžgalo z večjo motivacijo in še vedno jih v mislih pregledujem - kot bi se mi to vtetovirale v možgane, v srce.”
Zdenka M.

Prijava na spoznavno kavo