Si pripravljena z mano postati

SAMA SVOJ BUSINESS BARISTA?

Naj ti pokažem, kako tvoji koraki na poslovni poti lahko postanejo krajši, učinkovitejši in kako te z ljubeznijo pripeljejo do želenih prihodkov.

KAKO BI TVOJE ŽIVLJENJE BILO DRUGAČNO, ČE ...

 Bi se zbujala samozavestna in bi točno vedela, kaj je tvoj naslednji poslovni korak.
 Bi v samo 12-ih tednih svojo poslovno pot oblikovala tako, da bi ti končno začela prinašati želene prihodke.
 Bi ob tem uživala življenje in bila še bolj povezana s svojim partnerjem.
 Bi postala svojim otrokom zgled za to, da je mogoče v poslu uživati, ob tem pa imeti dovolj časa zase in za vse, kar ti je pomembno.

Prepičana sem, da se bo zate marsikaj spremenilo s tem, ko vstopiš v program
POSTANI SAMA SVOJ BUSINESS BARISTA,
ki je spletni program za podporo ženskam, da odločneje stopijo na svojo pot.

V zelo kratkem času namreč v tebi prebudi podjetniško miselnost in razvije notranjo moč za tvoj poslovni uspeh.
Tako kot si lahko barista kadarkoli pripravi najboljšo kavo, tako si boš ti ob podpori tega programa
znala izbirati najboljše smeri poslovnega delovanja, 
ki ti bodo zagotavljale srčno ustvarjanje in finančno varnost.

Program te bo peljal od številnih tvojih neodgovorjenih vprašanj do jasnega razmišljanja, občutka kontrole in večje samozavesti na poslovni poti.
Postala boš nova ti – Sama svoj BUSINESS BARISTA.

NAJ TI POKAŽEM, KAKO ...
  • Sama svoj BUSINESS BARISTA je spletni program, ki povezuje tehnike coachinga, preverjene poslovne strategije in srčnost podpore skupine podjetnic, ki se srečujejo s podobnimi izzivi kot ti.
  • Predstavljaj si imeti nekoga, ki ti pokaže korak za korakom, kako si zgraditi posel, ki ga boš imela neskončno rada.
  • Brez googlanja in ugibanja. S samo preverjenimi načini za dosego bolj učinkovitih korakov na tvoji poti, večjega ravnovesja v poslovnem in družinskem življenju in nenazadnje doseganje tako zelo želenih prihodkov.
  • Predstavljaj si, da imaš ob sebi nekoga, ki ti pomaga izbrati tvoj pravi naslednji korak. Da takrat, ko res več ne veš, kako naprej, točno veš na koga se obrniti, da bosta skupaj naredila nov načrt. Takšnega, ki bo deloval in boš spet motivirana, da greš naprej.

Če vse to bereš in si misliš: TO JE TOČNO TO, kar si želim, potem vem, da se boš gotovo zaljubila v Sama svoj BUSINESS BARISTA program.

NAJ TI POVEM ZGODBO ...

Pred dobrima dvema letoma sem dala odpoved in se odločila, da grem na svojo samostojno pot. Za mano je bilo kar nekaj let izredno uspešnega delovanja v korporativnem svetu – na marketinškem in prodajnem področju. Ob tem sem se vseskozi izobraževala na področju osebne rasti in psihoterapije. Kot bi vedela, da bom nekega dne tako na videz nepovezljiva znanja in izkušnje lahko povezala in prepoznala svoje poslanstvo: pomagati ljudem najti ravnovesje med poslovnim in družinskim življenjem in ustvariti finančno uspešen srčni posel, ki zagotavlja sproščeno in lahkotno življenje. In tako je nastal moj srčni posel.

Navajena sem bila biti uspešna – ne glede na to, česa sem se lotila. Zato sem pogumno zagrizla tudi v svet podjetništva. A tu so me čakala različna presenečenja. Moji prijatelji in ljudje, s katerimi sem delala, niso vedeli ničesar o tem, s kakšnimi izzivi se srečujem. Prepričani so bili, da mi bo uspelo, tako kot mi je vedno doslej. In navzven je tudi izgledalo tako. V meni pa so se odpirala vprašanja – kaj če ne bom imela dovolj strank, kaj če bom postavila previsoko ceno in zato ne bo nihče kupil mojih programov, ali moram imeti svojo spletno stran ali je Facebook stran dovolj, ali potrebujem še kakšno izobraževanje, kako naj si zagotovim stalen dotok strank.

In kako naj pri vsem tem še skrbim za družino? Za dva mala otroka, ki me potrebujeta polno prisotno? In kako naj bo najin partnerski odnos takšen, kot si ga želim? Postajala sem vse bolj zaskrbljena in žalostna. In takšen je postajal tudi moj posel. Globoko v sebi pa sem vedela, da mora obstajati pot. Da  je življenje podjetnice lahko veliko bolj sproščeno in lahkotno.

Dokler se nisem nekega dne zavedla in rekla – DOVOLJ. Nekaj moram korenito spremeniti. In sem. Začela sem pri sebi. Če sem prej vso svojo energijo usmerjala v družino in posel, sem poslej veliko več časa in energije namenila sebi. Iz dneva v dan sem se počutila vse boljše in boljše. Nenadoma sem dobila občutek, da imam v življenju več časa, več energije in da se imam neverjetno lepo – sama, z njim ali pa ko smo vsi skupaj. In tudi moja poslovna pot je postajala iz dneva v dan uspešnejša vse do točke, ko sem dejansko začela čutiti in končno tudi na glas govoriti, da mi gre naravnost odlično.

Tudi v razumevanju podjetništva sem morala pri sebi marsikaj spremeniti. Ko sem v podjetništvu prenehala iskati vzporednice s prejšnjim življenjem, ko sem še bila zaposlena in ko sem sprejela negotovost za najboljšo prijateljico, takrat se je začela moja pot navzgor. Danes vem, da se vse začne in konča pri meni. In vse dokler bom sebe postavljala na prvo mesto bom živela točno takšno življenje kot si ga želim in ga živim danes. Točno takšno življenje, ki ga iz vsega srca privoščim tudi tebi. Danes dobro poznam korake, ki vodijo do uspešnega posla, boljšega ravnovesja v življenju in do več ljubezni do sebe, partnerja in otrok. Prav te korake želim deliti s teboj v programu Sama svoj BUSINESS BARISTA.

BITI SAMA SVOJ BARISTA NI ZA VSAKOGAR …
Je pa najboljša izbira prav zate, če:

 si nedavno dala odpoved v svoji službi, saj si sledila svojemu srcu, čeprav nisi prav zares poznala naslednjih korakov,
te je nekaj vleklo, čeprav odpoved ni bila najbolj logična rešitev situacije,
z vsem svojim bitjem čutiš, da si naredila prav, pa vendar ti ni vseeno, ko v tvoji okolici ne dobiš potrditve za svojo odločitev,
si ali že stopila na samostojno pot ali pa si že začela prodajati svoje storitve in si začutila v sebi neizmerno moč,
si že ugotovila, da s svojo novo potjo lahko zaslužiš nekaj denarja, ampak sedaj ne veš, kako naprej.
imaš dovolj iskanja, googlanja, ugibanja in učenja iz napak na lastni koži,
si želiš preverjenih korakov na poti do finančno uspešnega posla in ravnovesja v življenju,
si pripravljena narediti vsak teden nekaj drugače, da bo tvoj posel točno takšen, kot si ga želiš.

SKUPAJ BOVA ODKRIVALI …
KDO SI, PODJETNICA?
 Kako danes skrbiš za svoje dobro počutje?  Kaj pomeni čas zase in kako ga najti?  Kako si v življenju postaviti meje?  Kaj je tvoja vizija?  Razlikovanje med korporativnim in podjetniškim razmišljanjem?

POMOČ NA POSLOVNI POTI 

 Kako lahko tvoj partnerski odnos spremeniš v pospeševalec tvojega poslovnega uspeha?  Ti na poslovni poti res ni treba čisto vsega narediti sama?  Si lahko v življenju dovoliš sprejeti pomoč na različnih področjih, ki pomembno prispevajo k celotnemu uspehu na poslovni poti?

TI SI DOVOLJ

 Instant rešitev za tvojo zmago nad razmišljanjem, da to, kar želiš početi, počne že tudi veliko drugih podjetnic in da ti v tem ne moreš biti nič posebnega.  Kako na konkurenco ne gledati s strahom?  Kako postaviti cene?

PRODAJA Z LJUBEZNIJO
 Kdo je tvoja IDEALNA stranka?  Kako ji pripraviš PONUDBO?  Kako jo prikličeš v svoje življenje?  Kako ji ljubeče prodaš svojo ponudbo?

Program traja 12 tednov, in sicer v zaprti Facebook skupini (BUSINESS BARISTA).

 

Razdeljen je na 4 dele:

 kdo si, podjetnica
 pomoč na poslovni poti
 kdaj si dovolj in
 prodaja z ljubeznijo

Za vsak del bom pripravila 2 webinarja, torej skupaj 8 webinarjev.
Na tvoja vprašanja bom v živo odgovarjala 10 krat, torej vsak teden razen v času počitnic.  
Konkretne vsebine webinarjev ti bodo prve korake na poslovni poti olajšale, če že ne skrajšale.

 V zaprti Facebook skupini BUSINESS BARISTA te pričakujem skupaj z manjšim številom podjetnic, ki bodo tako kot ti sodelovale v programu.

VEM, KAJ SI ZDAJ MISLIŠ ...

Mogoče se ti zdi, da imaš že tako preveč dela in da nimaš časa slediti takšnemu programu. Ta program je oblikovan tako, da se zlahka vplete v tvoje prezasedene dneve, saj bo od tebe zahteval le 45 minut pozornosti vsakih 14 dni. Vse nasvete, ki jih boš dobila, pa boš lahko z lahkoto uporabila v tvojem vsakdanjem življenju. Naučila te bom, kako si ustvariti dodatne ure v dnevu, čisto zares.

Se ti morda zdi, da je takšna investicija vase luksuz, ki ti ne pripada ali pa zanj ravno ni pravi čas? Kdaj pa, če ne zdaj? Zakaj bi tvoj posel rastel tako počasi, da bi sčasoma lahko celo izgubila voljo za nadaljevanje poti?

Lahko ti pomagam, da posel zastaviš tako, da se boš vanj ponovno zaljubila, ustvarjala želene prihodke in se ob tem počutila boljše, bolj sproščeno in bolj prisotno z ljudmi, ki jih imaš rada.

Mogoče te ovira cena programa. S tem denarjem bi namreč lahko plačala družinske počitnice ali pa uredila nekaj v stanovanju, kar že dolgo časa odlašaš. Razumem te. Ko sem bila sama na točki, na kateri si ti danes, sem delala z različnimi coachi in učitelji. Prisežem, to je bil neverjeten pospešek do mojega uspeha, zato takšno podporo priporočam vsakomur. Glej, ko boš plačala program, ne bo v programu nobenih drugih skritih stroškov. In ceno programa si lahko predstavljaš tako, da zanjo vsak dan dobiš eno poslovno kosilo s kavico in sladico, to se pa ne sliši ravno nedosegljivo, ne?

Že vem. To imaš v mislih – da boš že nekako sama prišla do tega, kar si želiš, saj lahko pogooglaš in sama najdeš, kako naprej. Ja, res lahko. Ampak a si želiš prebrati 3 tisoč različnih nasvetov, strategij, možnosti? Ali bi raje imela preverjeno pot, po kateri se boš odpeljala do svojega želenega cilja? Nekoga, ki te bo prijel za roko in te peljal skozi dobre in slabe trenutke na poslovni poti? Nekoga, ki je bil točno tam, kjer si ti danes?

SAMA SVOJ BUSINESS BARISTA možnosti sodelovanja

Trajanje programa: 12 tednov

ONLINE BUSINESS BARISTA:

 Enkratno plačilo:
999 eur + DDV (prihrani 198 eur)

Če poravnaš v naslednjih 24h (do torka, 15. oktobra do 22ih)
prejmeš 30 minutni zoom spoznavni klic brezplačno

Obroki:
3 x 399 eur + DDV

 Facebook zaprta podporna skupina za udeležence v programu
 8 x webinarji
(kratka spletna predavanja v živo)
 
10 x vprašanja in odgovori
(vsak teden odgovarjam na vprašanja, razen 2 tednov, ko so počitnice)

Vsi posnetki webinarjev in odgovarjanj na vprašanja
bodo v času trajanja program na voljo v Facebook skupini.

VIP BUSINESS BARISTA

Enkratno plačilo:
2499 eur + DDV (3 prosta mesta na voljo) (prihraniš 498 eur)
Če poravnaš plačilo programa v naslednjih 24 urah
(do torka, 15. oktobra do 22ih), prejmeš
BUSINESS BARISTA večerjo s Sanjo brezplačno

Obroki:
3 x 999 EUR + DDV

V času trajanja programa:
 6 x coaching call (preko zoom-a) 30 min (posnetki bodo na voljo) vsakih 14 dni
 1:1 zaprta Facebook skupina, kjer sva sami
in imaš mojo podporo 12/7 od ponedeljka do petka

POMEMBNO: VIP BARISTA program vključuje tudi ONLINE BUSINESS BARISTA PROGRAM.

Dodatne možnosti:

 

Plačilo barista večerje – druženje z mano v živo v januarju 2020 v Ljubljani
– vrednost 99 eur – ponudba velja do 17.10. do 21:00.

Za prijavo v program izpolni polja v prijavnem obrazcu in na mail ti bom poslala podrobnejša navodila za zaključek prijave.

Plačaš lahko z nakazilom na TRR ali preko PayPal-a.

Če imaš kakšno vprašanje, mi piši na: sanja@sanjakrizan.si

 

[mailerlite_form form_id=5]

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

1. Ali si že imela kdaj takšen program na voljo?
Točno takšnega ne, za seboj imam izkušnjo s podobnim programom in ogromno 1:1 dela s strankami s točno takšnimi izzivi kot jih imaš ti.

2. Kako sploh deluje program?
Najprej vas bom vse skupaj pozdravila v zaprti Facebook skupini BUSINESS BARISTA, kjer se boš v varnem okolju predstavila in povedala, kakšni so tvoji izzivi. Spoznala boš, da s svojimi izzivi nisi sama, saj so tu s podobnimi izzivi tudi druge podjetnice. Vsakih 14 dni bomo imele webinar na vnaprej določeno temo, potem boste dobile nalogo in sledila bodo moja odgovarjanja na vaša vprašanja v živo. Vsi posnetki bodo na voljo, zato ne skrbi, če kdaj ne bi mogla biti prisotna v živo. Vsak teden boš deležna spodbude v skupini tako da ti ni treba skrbeti, da bi vmes izgubila motivacijo za delo.

3. Kdaj se bo program začel?
Začele bomo v tednu od 28. oktobra 2019 naprej s spoznavanjem v Facebook skupini, v tednu po krompirjevih počitnicah, torej od 4. novembra 2019 naprej pa začnemo z webinarji. Program se bo zaključil 28. januarja 2020.

4. Ali je v primeru nezadovoljstva možno dobiti denar nazaj?
Verjamem v vrednost programa, vseeno pa vem, da se včasih odločimo za kaj, kar za nas ni ravno najboljše. Če v prvih 14ih dneh programa ugotoviš, da ni zate, ti bom vrnila denar.

5. Koliko časa mi bo program vzel?
Webinarji bodo potekali vsakih 14 dni in ne bodo daljši od 60 minut. Naloga, ki jo boš dobila, bo kratka in bo od tebe zahtevala učinkovitost, zato brez skrbi!

6. Kako plačam program?
Plačaš lahko v obliki enkratnega plačila ali pa treh obrokov. Nakažeš lahko na moj TRR ali pa preko Paypala.

7. Obstaja zagotovilo, da program deluje?
Vsi nasveti in tehnike bodo delovale, če se boš zavezala, da boš naredila spremembo in jih upoštevala, izvajala. Če pa bi se ti zgodilo, da se ti kaj zalomi, se mi boš oglasila in bova videli, kako te lahko podprem.

8. Kaj če zamudim webinar?
Nič zato, vedno boš imela vse posnetke na voljo v Facebook skupini, da jih boš lahko pogledala, ko boš našla čas.

9. Koliko časa imam, da se odločim?
Vpisi v program se bodo zaključili v četrtek, 17. oktobra 2019 ob 21ih.

10. Te lahko še kaj vprašam?
Seveda, oglasi se mi na mail sanja@sanjakrizan.si.

11. Vpisala sem se, kaj je naslednji korak?
Juhuhuuu! Dobila boš email z vsemi podrobnostmi, ki jih moraš vedeti. Začnemo pa 28. oktobra.

Prijava na spoznavno kavo