Si pripravljena dati ESPRESSO ODPOVED in se odpraviti svojim sanjam naproti?

Dovoli mi, da ti pokažem, kako je lahko odločitev o odpovedi hitra, ko v sebi zgradiš dovolj moči in samozavesti za novo poslovno pot.

KAKO BI TVOJE ŽIVLJENJE BILO DRUGAČNO, ČE ...

 Bi končno prepoznala svoje srčno poslanstvo in odkrila kako ga lahko spremeniš v posel.
 Bi po 8ih tednih občutila več jasnine glede prihodnjih korakov na poslovni poti.
 Bi premagala vse strahove, ki te danes ovirajo, da ne stopiš na drugačno pot.
 Bi se končno zbudila samozavestna in odločena, da spremeniš svojo poslovno pot.

Prepičana sem, da se bo zate marsikaj spremenilo s tem, ko vstopiš v program ESPRESSO ODPOVED, ki je spletni program za podporo ženskam, ki želijo prepoznati srčno poslanstvo in najti način, kako ga spremeniti v posel. 

Spletni program ESPRESSO ODPOVED

v zelo kratkem času v tebi prebudi notranjo moč in samozavest za odpoved v službi oziroma spremembo poslovne poti.

Tako kot Espresso nastane v zelo v kratkem času in s seboj prinese izredno intenziven okus, tako se bo tudi tvoja odpoved oziroma sprememba poslovne poti odvila kar se da hitro, samozavestno, a še vedno dovolj lahkotno.

Program te bo peljal od številnih tvojih neodgovorjenih vprašanj do jasnega razmišljanja in večje samozavesti glede tvoje prihodnje poslovne poti. V sebi boš zgradila moč, da boš lahko dala ESPRESSO ODPOVED. 

NAJ TI POKAŽEM, KAKO
  • ESPRESSO ODPOVED je spletni program, ki povezuje tehnike coachinga in srčnost podpore skupine podjetnic, ki se srečujejo s podobnimi izzivi kot ti.
  • Predstavljaj si imeti nekoga, ki ti korak za korakom pokaže, kako si zgraditi samozavest in notranjo moč da boš lahko na glas povedala, kaj je tvoje poslanstvo in kako ga želiš spremeniti v svoj posel.
  • Brez googlanja in ugibanja. S samo preverjenimi načini za dosego več jasnosti na tvoji poti in večje samozavesti za drugačno poslovno pot.
  • Predstavljaj si, da imaš ob sebi nekoga, ki ti pomaga izbrati tvoj pravi naslednji korak. Da takrat, ko res več ne veš, kako naprej, točno veš na koga se obrniti, da bosta skupaj naredila nov načrt. Takšnega, ki bo deloval in boš spet motivirana, da greš naprej.

Če vse to bereš in si misliš: TO JE TOČNO TO, kar si želim, potem vem, da je ESPRESSO ODPOVED program, ki ti je pisan na kožo.

NAJ TI POVEM ZGODBO ...

Imela sem sanjsko službo, dobro plačo, službeni avto, krasne sodelavce. Iz leta v leto sem rasla in bila vse bolj sposobna pokrivati širša področja dela, voditi večje ekipe in prevzemati bolj odgovorne projekte. Nabrala sem si kar nekaj let izredno uspešnega delovanja v korporativnem svetu – na marketinškem in prodajnem področju. Ob tem sem se vseskozi izobraževala na področju osebne rasti in psihoterapije. Potem je prišla najprej Frida in za njo še Franko. Takrat sem prvič globoko v sebi začutila, da moja dotedanja pot zame ni bila več najboljša izbira. Po drugi porodniški me je začelo skrbeti, kako bom lahko polno prisotna mami mojima otrokoma, če mi bo tako velik del dneva in tako veliko energije odnašala služba. Takrat sem vse bolj čutila, da redna služba kot sem jo poznala pred otrokoma, zame ni več prava pot.

Takrat sem se odločila, dala odpoved in začela iskati svoje srčno poslanstvo. Naj ti povem, da tudi v meni ni bilo jasnine, da nisem vedela, kako lahko dotedanje izkušnje in znanja povežem v smiselno celoto. Začela se je moja pot iskanja in soočanja same s sabo. Pri tem so mi pomagali na videz naključni dogodki in srečanja s podjetniki, ki so obvladali svoje področje dela, niso pa imeli tistega, kar sem imela jaz – znanja in izkušenj iz marketinga in prodaje. In ko sem temu dodala še znanja s področja psihoterapije in osebne rasti, se je moje poslanstvo izrisalo pred mano: pomagati ljudem najti ravnovesje med poslovnim in družinskim življenjem in ustvariti finančno uspešen srčni posel, ki zagotavlja sproščeno in lahkotno življenje. In tako je nastal moj srčni posel.

Pot do tega spoznanja vsakakor ni bila lahkotna, niti ne prijetna. Od tega, da sem se počutila kot da izven svoje dotedanje branže ne znam početi ničesar, do tega, da saj je znanje, ki ga imam, tako zelo univerzalno, da ga nimam komu prodati. Ob vsem tem sem se srečevala še z izzivi materinstva in podpore poslovno uspešnemu možu. Situacija je kar klicala po tem, da se obrnem in pobegnem nazaj v varno zavetje korporativnega sveta. A zame to v niti enem trenutku ni pomenilo izhoda, rešitve. Zato do tega koraka nikoli ni prišlo. Sem se pa zato obrnila k sebi in se naučila odgovore in potrditve poiskati znotraj sebe, ne izven. In v tem sem postala prava mojstrica. Zato lahko pomagam tudi tebi.

Danes ponosno gledam nazaj in vidim, kako zelo pogumna sem bila, da sem se takrat odločila posloviti od varnosti in se podati na podjetniško pot, kjer sem se morala spoprijateljiti z negotovostjo. S svojo potjo sem samo še enkrat dokazala, da če ne tvegamo, zamudimo enkratne priložnosti, ki jih ima življenje pripravljene za nas. Zato nikar ne zamudi svoje priložnosti in se mi pridruži v spletnem programu ESPRESSO ODPOVED.

 

DATI ESPRESSO ODPOVED NI ZA VSAKOGAR...

Je pa najboljša izbira prav zate, če:

 vse močneje čutiš, da ta služba ni več prava zate,
 v nedeljo zvečer začutiš tesnobo, ker moraš ponovno v službo,
 imaš že nekaj časa misli usmerjene drugam – bodisi na svoj hobi, bodisi za neko drugo področje dela,
 v srcu čutiš, da lahko svetu daš več na nekem drugem področju dela,
 se soočaš s strahom in negotovostjo glede odpovedi v službi.

SKUPAJ BOVA ODKRIVALI …
#SPOZNAJ SE

Kdo sem, ko nisem v službi? Kako odkriti in definirati srčno poslanstvo? Kaj je tisto, kar res želim iz srca početi do konca svojih dni? Kaj že danes lahko ponudim svetu?

#BRIŠI STRAHOVE


Kaj so moje glavne ovire, strahovi, ko razmišljam o odpovedi? Kako premagati strah pred izpostavitvijo, prodajo in nezadostnimi prihodki?

#NIMAŠ KONKURENCE


V čem je moj produkt, moja storitev unikatna? Zakaj sem posebna? Kdo so moje stranke in kaj od mene pričakujejo?

#DALASEMODPOVED

Je odpoved zame najboljša rešitev? Kje dobim podporo, ko dajem odpoved? Kako praznujem, ko se odločim, da zamenjam karierno pot?

Da bo lažje, sem program pripravila tako, da ga poslušaš v udobju svojega doma.
Program traja 8 tednov, in sicer v zaprti Facebook skupini (ESPRESSO ODPOVED).
Razdeljen je na 4 dele:
 spoznaj se,
 briši strahove,
 nimaš konkurence in
 dala sem odpoved.
 Za vsako vsebino te čaka 1 webinar, torej skupaj 4 webinarji.
 Poleg tega bom vsak teden v živo odgovarjala na tvoja vprašanja (razen dveh tednov).
 Konkretne vsebine webinarjev ti bodo vlile moč, pogum in samozavest za odločen korak proti odpovedi v službi.
 V zaprti Facebook skupini ESPRESSO ODPOVED pa te pričakujem skupaj z manjšim številom podjetnic, ki tako kot ti sodelujejo v programu.
VEM, KAJ SI ZDAJ MISLIŠ...

Mogoče se ti zdi, da imaš že tako preveč dela in da nimaš časa slediti takšnemu programu. Ta program je oblikovan tako, da se zlahka vplete v tvoje prezasedene dneve, saj bo od tebe zahteval le 45 minut pozornosti vsakih 14 dni.

Vse nasvete, ki jih boš dobila, pa boš lahko z lahkoto uporabila v tvojem vsakdanjem življenju. Naučila te bom, kako si ustvariti dodatne ure v dnevu, čisto zares.

Se ti morda zdi, da je takšna investicija vase luksuz, ki ti ne pripada ali pa zanj ravno ni pravi čas? Kdaj pa, če ne zdaj? Zakaj bi tvoja želja v tebi rasla še nekaj let, če lahko poleti že v začetku leta 2020? Čakanje ima navadno previsoko ceno.

Mogoče te ovira cena programa. S tem denarjem bi namreč lahko plačala podaljšan vikend za družino, ali pa uredila nekaj v stanovanju, kar že dolgo časa odlašaš.

Razumem te. Ko sem bila sama na točki, na kateri si ti danes, sem delala z različnimi coachi in učitelji. Prisežem, to je bil neverjeten pospešek do mojega uspeha, zato takšno podporo priporočam vsakomur. Glej, ko boš plačala program, ne bo v programu nobenih drugih skritih stroškov. In ceno programa si lahko predstavljaš tako, da zanjo vsak dan dobiš eno poslovno kosilo, to se pa ne sliši ravno nedosegljivo, ne?

Že vem. To imaš v mislih – da boš že nekako sama prišla do tega, kar si želiš, saj lahko pogooglaš in sama najdeš, kako naprej. Ja, res lahko. Ampak a si želiš prebrati 3 tisoč različnih nasvetov, strategij, možnosti? Ali bi raje imela preverjeno pot, po kateri se boš odpeljala do svojega želenega cilja? Nekoga, ki te bo prijel za roko in te peljal skozi dobre in slabe trenutke na poslovni poti? Nekoga, ki je bil točno tam, kjer si ti danes?

Lahko ti pomagam, da prepoznaš, katera poslovna pot je zate prava in da v čim krajšem času odkriješ, kateri so tvoji naslednji koraki, da boš lahko iz svojega poslanstva začela ustvarjati prihodke. Ob tem pa se počutila boljše, bolj sproščeno in bolj prisotno z ljudmi, ki jih imaš rada.

"Ali bo dovolj prihodka, da pridem čez mesec?"
(Mojca, zaposlena)

"Bojim se izgubiti varnost."
(Nataša, zaposlena)

"Rada bi opravila samo še eno šolanje, da bom lahko stopila na svojo pot."
(Polona, vzgojiteljica)

Kaj pridobiš?

Program ti prinaša podporo in občutek, da v svojih dvomih, strahovih in iskanju odgovorov na to, ali si dovolj, nisi sama.

Skupaj bomo delale na tem, da se bo tvoja samozavest krepila in da bo iz dneva postajalo bolj jasno, da je vse za nekaj dobro in da vsako situacijo lahko obrneš sebi v prid.

ESPRESSO ODPOVED možnosti sodelovanja ...

Trajanje programa: 8 tednov

ONLINE ESPRESSO ODPOVED

Enkratno plačilo:
599 eur + DDV (prihraniš 121 eur)

Če poravnaš plačilo programa v naslednjih 24 urah (do torka, 15. oktobra do 22ih),
prejmeš dodatni 30 minutni zoom spoznavni klic brezplačno

Obroki:
3 x 240 eur + DDV

 FB zaprta skupina 60 dni
 4 x webinarji
(kratka spletna predavanja v živo)
 6 x vprašanja in odgovori
(vsak teden odgovarjam na vprašanja, razen 2 tednov)

VIP ESPRESSO ODPOVED

Enkratno plačilo:
1499  eur + DDV (3 prosta mesta na voljo) – prihraniš 298 eur

Če poravnaš plačilo programa v naslednjih 24 urah,
prejmeš ESPRESSO večerjo s Sanjo brezplačno

Obroki:
3 x 599 eur + DDV

 4 x coaching call 30 min
 1:1 zaprta Facebook skupina, kjer sva sami in
imaš mojo podporo 12/7 od ponedeljka do petka

POMEMBNO: VIP ESPRESSO program vključuje tudi ONLINE ESPRESSO PROGRAM.

Dodatne možnosti:

Plačilo "Espresso odpoved" večerje – druženje z mano v živo v januarju 2020 v Ljubljani
– vrednost 99 eur – ponudba velja do 17.10. do 21:00.

Za prijavo v program izpolni polja v prijavnem obrazcu in na mail ti bom poslala podrobnejša navodila za zaključek prijave.

Plačaš lahko z nakazilom na TRR ali preko PayPal-a.

Če imaš kakšno vprašanje, mi piši na: sanja@sanjakrizan.si

[mailerlite_form form_id=4]

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

1. Ali si že imela kdaj takšen program na voljo?
Točno takšnega ne, za seboj imam izkušnjo s podobnim programom in ogromno 1:1 dela s strankami s točno takšnimi izzivi kot jih imaš ti.

2. Kako sploh deluje program?
Najprej vas bom vse skupaj pozdravila v zaprti Facebook skupini ESPRESSO ODPOVED, kjer se boš v varnem okolju predstavila in povedala, kakšni so tvoji izzivi. Spoznala boš, da s svojimi izzivi nisi sama, saj so tu s podobnimi izzivi tudi druge podjetnice. Vsakih 14 dni bomo imele webinar na vnaprej določeno temo in dobila boš nalogo, ki ne bo prezahtevna. Če webinarja ne boš mogla spremljati v živo, bo vedno v skupini na voljo posnetek, ki ga boš lahko pogledala kadarkoli. Nato boš lahko zastavljala vprašanja, na katera bom vsak teden v živo odgovorila (razen dveh tednov). Tudi posnetek mojih odgovorov bo na voljo v skupini.  Vsak teden boš deležna spodbude v skupini, tako da ti ni treba skrbeti, da bi vmes izgubila motivacijo za delo.

3. Kdaj se bo program začel?
Začele bomo v tednu od 28. oktobra 2019 naprej s spoznavanjem v Facebook skupini, v tednu po krompirjevih počitnicah, torej od 4. novembra 2019 naprej pa začnemo z webinarji. Program se bo zaključil 28. decembra 2019.

4. Ali je v primeru nezadovoljstva možno dobiti denar nazaj?
Verjamem v vrednost mojega programa, vseeno pa vem, da se včasih odločimo za kaj, kar za nas ni ravno najboljše. Če v prvih 14ih dneh programa ugotoviš, da ni zate, ti bom vrnila denar.

5. Koliko časa mi bo program vzel?
Webinarji bodo potekali vsakih 14 dni in ne bodo daljši od 60 minut. Naloga, ki jo boš dobila, bo kratka in bo od tebe zahtevala učinkovitost, zato brez skrbi!

6. Kako plačam program?
Plačaš lahko v obliki enkratnega plačila ali pa treh obrokov. Nakažeš lahko na moj TRR ali pa preko Paypala.

7. Obstaja zagotovilo, da program deluje?
Vsi nasveti in tehnike bodo delovale, če se boš zavezala, da boš naredila spremembo in jih upoštevala, izvajala. Če pa bi se ti zgodilo, da se ti kaj zalomi, se mi boš oglasila in bova videli, kako te lahko podprem.

8. Kaj če zamudim webinar?
Nič zato, vedno boš imela vse posnetke na voljo v Facebook skupini, da jih boš lahko pogledala, ko boš našla čas.

9. Koliko časa imam, da se odločim?
Vpisi v program se bodo zaključili v četrtek, 17. oktobra 2019 ob 21ih.

10. Te lahko še kaj vprašam?
Seveda, oglasi se mi na mail sanja@sanjakrizan.si.

11. Vpisala sem se, kaj je naslednji korak?
Juhuhuuu! Dobila boš email z vsemi podrobnostmi, ki jih moraš vedeti. Začnemo pa 28. oktobra.

Prijava na spoznavno kavo