še morda nimaš svoje spletne strani;

še ne gradiš baze sledilcev ali pa si s tem na začetku,

ne pošiljaš redno mailov svojim strankam;

nimaš znanja in tudi ne kilometrine za objavljanje na socialnih omrežjih;

slabo ali pa sploh ne poznaš platforme za tečaje, maile, prodajo;

ne veš čisto točno, kdo je tvoja ciljna stranka;

nimaš jasne slike, kaj bi bila tvoja ponudba;

ti je v resnici nerodno, ker ne veš, kje in kako začeti;

se včasih raje pokriješ z deko čez glavo, kot da stopiš iz cone udobja.

"S Sanjo so prišli jasni koraki: najprej narediš to, potem to in potem to. In imela je prav, ko sem naredila vse korake, je prodaja stekla kar sama od sebe – še nikoli nisem tako lahkotno prodajala podpore mamicam."
Petra Kolarič, mentorica za mame.

"Ko končajo program, me skorajda same prosijo, da gremo skupaj še naprej – takrat jim ponudim spletno članstvo. Težko z besedami povem, kako zelo ponosna sem na vse, kar se je zgodilo, odkar sem v Sanjinem programu."
Alenka Hudales, mentorica za kreativni um.

“Iz skorajda nič pojavnosti na družabnih omrežjih in brez spletne strani danes moja ciljna skupina dobro ve, kdo sem in kaj ji lahko ponudim. O mojih storitvah z veseljem in ponosom govorim. Nikoli me ni bilo zares strah prodaje, da bo pa ta tako lahkotna in mi v izziv, si pa res nisem predstavljala.”
Mateja Videčnik Sušec, psihologija & coaching.

še več odlašanja in odmika od svojih sanj,

še manj zaupanja vase in v svojo vrednost,

manj kreativne in pozitivne energije v življenju,

manj prostih dni in svobode v srcu.

BONUS #1: Podporna ekskluzivna facebook skupina “ustvari in prodaj“
Vrednost 887 EUR
Odkleni si dostop do 24/7 podporne skupnosti, kjer te že čakajo sošolci in sošolke, ki ustvarjajo svoje tečaje in članstva. Tvoja vprašanja v skupini ne bodo ostala brez odgovora.
Člane skupine, ki so že nekaj korakov pred tabo, lahko vprašaš karkoli, z veseljem bodo s tabo podelili izkušnje, ne glede na to, v kateri fazi ustvarjanja ali prodaje programa so trenutno. V skupini te čaka tudi skrbnica za tvojo srečo in lahkotnost ustvarjanja spletnega tečaja/članstva, ki ti bo vedno na voljo, če se ti pri kakšnem koraku zatakne.
BONUS #2: 6 skupinskih coaching klicev v živo
Vrednost 1197 EUR
Vsakdo ima svoj specifičen izziv, svoje vprašanje – glede strategije ustvarjanja spletnega programa ali pa glede načina razmišljanja, ki vodi k doseganju ciljev. Skupinski coaching klici so namenjeni temu, da prideš, vprašaš in greš potem hitreje naprej.
Zagotovi si pogled v zaodrje in aha momente ustvarjanja in prodaje online tečajev/članstev v skupinskih klicih, ki se jim lahko pridružiš vsak prvi in tretji torek v mesecu ob 9h na Zoom-u. Včasih nimaš vprašanj, a vseeno skozi vprašanja drugih dobiš svoje odgovore.
BONUS #3: 4 koraki, da končno razumeš, da nimaš konkurence
Vrednost 197 EUR
S tem webinarjem in plonk listi ti bo postalo kristalno jasno, da nimaš konkurence.
Čas je, da se zaveš, kdo je tvoja edina konkurenca na tem svetu. In da te nehajo preganjati primerjanja z drugimi ponudniki tvojih storitev. Tudi če oni dajo manj in tudi če imajo nižjo ceno.
BONUS #4: 5 napak ob odpovedi v službi, ki jih lahko obrneš v svoje zmage
Vrednost 197 EUR
V webinarju te vodim čez 5 napak, ki se jim lahko izogneš, ko daješ odpoved v svoji trenutni službi. To so pogosto tudi ovire, ob katerih se mnogi ustavijo in se dolga leta ne odpravijo na svojo pot.
V tem spletnem tečaju te čaka poleg webinarja tudi pdf z nalogo, ki ti bo olajšala razmišljanje o odpovedi v trenutni službi.
BONUS #5: Magnetična formula za pisanje objav na socialnih omrežjih, ki prodajajo
Vrednost 297 EUR
Se kdaj sprašuješ, kako je mogoče, da nekateri prodajajo svoje spletne tečaje samo s pisanjem objav? Kaj je tisto, kar počnejo drugače in deluje?
Pokažem ti formulo, ki ti pomaga pisati objave, ki te povežejo s srci tvojih sledilcev in ti odprejo pot do njihovih denarnic. Ko spoznaš magnetično formulo in jo vključiš v svoje pisanje objav, se ti bo odprl nov svet lahkotnosti komunikacije in prodaje na socialnih omrežjih.
BONUS #6: Enostavna jutranja rutina – SKRIVNOST uspešnih podjetnic & podjetnikov
Vrednost 197 EUR
Predstavim ti jutranjo tehniko, ki jo najpogosteje uporabljajo uspešni ljudje, ne glede na to, ali hodijo v službo ali imajo svoj biznis.
Tvoja jutranja rutina je lahko najmočnejši del tvojega dneva, saj se z njo lahko zavestno pripraviš na nov dan, zato je ključno, da si ustvariš svojo. Le tako greš lahko zavestno skozi svoje življenje in ga vodiš, namesto da življenje vodi tebe.

"Pripravila sem vsebine, kot sem se to naučila v Sanjinem programu in v nekaj dneh z eno objavo na Facebooku pridobila 947 email naslovov mojih idealnih strank."
Katja Cesar, učiteljica meditacije in avtorica pesniške zbirke.

"V letošnjem letu se moji tečaji in spletno članstvo selijo na tuje trge, kar bo krasna dopolnitev vsebinam iz knjig, ki se že prodajajo v različnih tujih jezikih."
Anita Šumer, strastna in predana navduševalka nad peko z drožmi, avtorica knjižnih uspešnic, tečajev in pekovskih pripomočkov.

“Od kar delam s Sanjo sem si tako dvignila lastno vrednost, da vem, da tisti, ki se jim moje cene zdijo previsoke, niso moje stranke.”
Eva Dobravec, pilates učiteljica in lastnica spletnega LCHF kluba.

PLAČILO NA OBROKE

3 x 597 EUR (z DDV)

ENKRATNO PLAČILO

1497 EUR (z DDV)

PLAČILO NA OBROKE

3 x 597 EUR (z DDV)

ENKRATNO PLAČILO

1497 EUR (z DDV)

"Že po dveh mesecih dela s Sanjo sem ustvarila svoje prvo spletno članstvo in uspela s prodajo prvih letnih članarin. Sanja mi je pomagala k večji finančni neodvisnosti iz domačega naslonjača, kjer lahko ob meni ustrezni uri in dnevu počnem tisto, kar delam najraje - predajam svoje znanje! In res je super, da na tej poti nisem potovala sama in da sem v družbi Sanje preskočila nešteto nepotrebnih napak, ki bi se mi skoraj zagotovo pripetile."
Simona Potočar Agrež, Mantrail.si.

"Zdelo se mi je, da je mojih objav dovolj in da v njih govorim dovolj o sebi. Šele ko sem se naučila pisati takšne objave, ki me srčno povežejo z mojimi sledilci in mi je prišlo vsakodnevno objavljanje v kri, je tudi prodaja stekla. Veliko lažje je prodati nekomu, s komer že vzpostaviš odnos, kot popolnemu tujcu. In vedno se spomnim Sanjinih besed, da ko se mi zdi, da se mi že bruha od tega, kolikokrat sem nekaj povedala, sem še premalo pisala o tem."
dr. Tina Mele, zelena čarovnica.

“Navlako ima čisto vsak dom, pa če tam živijo otroci ali ne. Ko sem se zavestno odločila pomagati odpravljati navlako samo mladim mamicam, je baza mojih sledilcev začela neizmerno hitro rasti (rast baze na IG v enem letu za 218%) in s tem tudi prodaja. Ne moreš rešiti celega sveta, lahko pa pomagaš tistim, ki so ti najljubši.”
Tina Simčič, tvoja podpora pri odpravljanju navlake.

Kdo je Sanja Križan?

Sanja je ena sitna online biznis coachinja. Ampak ni samo sitna, je ljubeče sitna, tako ji rečejo tisti, ki z njo delajo majhne in velike korake v svoj svet online biznisa. Ne grize, te motivira in ti zna tudi prisluhniti, da skupaj odkrijeta, kaj je zate najboljša pot. Sanja ti pomaga iz tvoje ideje, znanja in izkušenj izluščiti, kaj je tisto, kar lahko učiš s svojim spletnim tečajem, in ti pokaže, kako to narediti.

"Ko sva s Sanjo mojo ciljno skupino zožali na ženske, ki imajo že odrasle otroke in se želijo zdaj naučiti poskrbeti zase, so se moje idealne stranke zares začele odzivati. Ne rečem, da mi je bilo ožanje ciljne skupine lahkotno. Lahko pa rečem, da se je s tem moj posel dvignil na čisto drugačen nivo."
Barbara Pinter Zupančič, ambasadorka zadovoljnih in izpolnjenih žensk.

"V meni je vedno bila prisotna želja po neprestanem izobraževanju. Čutila sem, da se moram še veliko naučiti, da bi lahko pomagala ljudem, vse dokler nisem spoznala, da lahko TAKOJ začnem podpirati ljudi. Mnogi ljudje hodijo po podobni poti kot jaz in če so le nekaj korakov za mano, jih lahko krasno podprem, da se izognejo mojim napakam in zaživijo bolj lahkotno kljub svoji visoki občutljivosti."
Erika Plevel, mentorica za visoko občutljive otroke in odrasle.

“Zdelo se mi je, da nikoli ne bom imela dovolj znanja. Dokler se nisem ustavila in sprejela, da je to, kar danes sem in kar znam, dovolj, da lahko podprem tiste, ki so korak, dva ali več za mano. Da zmorem pomagati in da dejansko lahko pomagam. Takrat sem zbrala pogum, da sem ustvarila svoj prvi tečaj in potem uspešno (čisto navdušenje!!!) prodala tudi spletno članstvo.”
Lia Janželj, coachinja za razvoj intuicije.

Prijava na čakalno listo

Prijava na spoznavno kavo

[activecampaign]

[activecampaign]

[activecampaign]