Podcast epizoda #28: Delaš biznis še po starem?

Najprej mi povej, če te vprašam, kaj je bilo tisto, zaradi česar si zalaufala svoj biznis ... kaj rečeš? Je bila tvoja želja pobegniti iz službe od 8ih do 16ih (pardon, 19ih)?

Ker ti je bilo dovolj dela z ljudmi, s katerimi nisi več želela delati?

Je bila v tebi želja delati več tega, kar ti je fajn in čim manj tega, česar ne maraš?

Razumem te. Lahko mi verjameš. Občutek imam, pa mislim, da se ne motim – svoj biznis si zalaufala zato, da bi bila bolj svobodna. Ne pa da bi to bila tvoja nova služba, v kateri bi delala še več kot prej.

V tem trenutku pa se zdi, da se nagibaš bolj v to, da delaš še več.
Sicer uživaš, ampak čutiš pa tudi utrujenost in počasi izgubljaš motivacijo.
Imam prav ali se motim?

Če še vedno iščeš način, kako prodati več in živeti bolj svobodno, imaš storitev, s katero podpiraš svoje stranke preko interneta, jih učiš, potem je čas, da nehaš delati »po starem«. S še več dela namreč nikoli ne prideš do svobode. Ravno želja po svobodi te je pripeljala v online biznis.

Enako velja zame. Zato s teboj želim deliti svojo zgodbo o tem, kako sem tudi jaz sprva delala svoj biznis še po starem.

Oglasi se mi na mail (sanja@sanjakrizan.si), da ti povem, kaj lahko dobiš z mojim programom Online biznis akademija, kjer te v 90ih dneh naučim, od A do Ž, kako ustvariti svoj spletni program, ne pregoreti in ga PRODATI. Ja, pri meni ne delamo zato, da nekaj naredimo. Delamo, da zaslužimo denar.

Ker če si kaj želim zate je, da si zgradiš biznis iz svoje strasti in da potem uživaš, ne pa da se ubijaš cele dneve in delaš rahlo pozitivno nulo.

Pridi po znanje, izkušnje in motivacijo, da svoj biznis spakiraš v online tečaj.

Oglasi se mi na mail, da vidiva, če je moj program zate.

Komaj čakam tvoje sporočilo.

Navijam zate.
Sanja

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.