Podcast epizoda #19: Tvoja ponudba se ne bo prodala.

V resnici imaš lahko še tako dobro naštudirane module, tako super posnete webinarje, tako uaaaaau storyje o tvojem tečaju, pa se ponudba ne bo prodala iz enega samega razloga – ker ne poveš natančno, kaj bo transformacija, ki jo bo tvoja stranka doživela zaradi tvojega programa.

Ljudje namreč ne kupujejo modulov, niti ne delavnic, niti ne tečajev.

Ljudje kupijo, ko jim ponudimo eno od teh 4 izbir oziroma rešitev:

ČAS, DENAR, STATUS, POMIRJENOST.

Kaj pomenijo te 4 izbire?

  • ČAS pomeni, da jim bo naša storitev ustvarila več (prostega) časa v življenju.
  • DENAR pomeni, da jim bo naša storitev pomagala ustvariti več prihodkov, ali pa prihraniti denar.
  • STATUS pomeni, da jim bomo z našo storitvijo pomagali doseči nek status pri sebi, v družbi, družini - biti bolj viden, pomemben, slišan ipd.
  • POMIRJENOST pomeni, da jim bomo pomagali najti več miru v sebi, več zadovoljstva, sreče.

Je to tako preprosto? Je.

Jim kaj od tega tvoja ponudba v resnici zagotavlja? SEVEDA JIM.

Vem, da jim vsaj eno od teh izbir zagotavlja, le da pogosto pozabimo govoriti o tem.

Pa je tako zelo pomembno. Ker ljudje ne hodijo po cesti in razmišljajo o tvojem modulu. Razmišljajo o tem, kako bi se končno naspali, kako bi prišli do več prihodkov, kako bi jih nehala vsak dan boleti glava, kako bo si končno lahko vzeli nekaj časa zase.

No, če tvojo ponudbo prodajaš skozi takšne oči, je to zmaga! Verjamem, da je tudi odziv na tvojo prodajo pravi. Torej ne bo držalo, da se tvoja ponudba ne bo prodala.

Je pa nekaj res. Lahko ti še tako dobro veš, kaj je tisto, kar je pomembno tvojim strankam, pa če nimaš postavljenih kanalov, kjer o tem redno jasno in glasno govoriš, potem je vse zaman. Zato poskrbi, da poleg pojavnosti na socialnih omrežjih postaviš tudi svojo lastno email bazo in s svojimi idealnimi potencialnimi strankami redno komuniciraš tudi preko emailov.

Če nisi 100% glede tega, kako prodajati preko socialnih omrežij, imam zate brezplačen tečaj, ki si ga lahko pogledaš tukaj: https://sanjakrizan.si/magneticna-formula-za-pisanje-objav/

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.