Poslušaj na Spotify:

Poslušaj na Apple podcasts:

Poglej na YouTube:

“Zdelo se mi je, da bom zmogla sama,” mi je rekla stanka, ki je že dve leti na svoji poti in se odloča o tem, ali si dovoliti mojo podporo ali ne. Vprašala sem jo, zakaj je minilo dve leti, od kar sva se prvič srečali, da ni prišla v akademijo ali v moje spletno članstvo. Pravi, da se ji je zdelo, da bo že nekako sama postavila svoj biznis, saj je delala s srcem. Jaz pa tako pogosto vidim, da to ni dovolj.

S srcem prej ali slej pridemo do nekega prihodka. Ampak zelo malo primerov poznam, ki bi z brezplačnimi podporami, ebooki, knjigami, webinarji, delavnicami – dejansko prišli do rednih prihodkov s spletnimi tečaji ali članstvi.

Jaz nisem ta, ki si ne bi dovolila pomagati. Ravno nasprotno, jaz najprej pomislim – kdo me bo tega naučil, kdo mi bo pomagal. Ampak niso vsi jaz. Mnogi mislijo, da če ne bodo sami, da niso dovolj, da niso sposobni.

Ampak hej! Kdo te je učil …

✔️ kako si pridobiti prve stranke

✔️ kako si najti prave stranke

✔️ kako voditi Facebook skupino

✔️ koliko brezplačnih vsebin je smiselno imeti

✔️ kako si postaviti ceno

✔️ kako izpeljati prodajo

✔️ kako uporabiti email marketing zase

✔️ katere aplikacije in platforme izbrati

✔️ zakaj se tvoj tečaj ne prodaja…

Ne vem, kako je s tabo, ampak mene tega ni učil nihče – ne na faksu, ne na gimnaziji. Jaz sem se tega učila od ameriških in avstralskih coachev. In vložila v to znanje ogromno denarja, za katerega mi ni žal. Mi je pa žal, ko gledam, da se nekdo matra in upa, da zdaj pa bo. Zdaj res bo.

Ne bo. Dokler nimaš jasne strukture in korakov, ne bo. Nič se ne bo spremenilo, če ti ne spremeniš svojega pogleda na znanje, ki ti manjka. Tu sem, da ti podam roko. Za Online biznis akademijo se lahko prijaviš na čakalno listo in te obvestim takoj, ko bo možno vstopiti: https://sanjakrizan.si/online-biznis-akademija/.

Želim uvodni klic

Podarim ti brezplačen tečaj:

NAUČI SE pisati objave, KI PRODAJAJO izdelke in storitve

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.