Podcast epizoda #16: Kdaj lahko začneš učiti druge?

Pogosto vprašanje tistih, ki so na začetku svoje poti, ali pa se želijo počasi podati na svojo pot je – ali imam dovolj znanja, da lahko učim tudi druge. Se tudi ti sprašuješ, če imaš dovolj znanja, da lahko učiš druge?

Govoriš si: samo še to preberem, samo še ta webinar pogledam, samo še na to delavnico grem, samo še ta certifikat pridobim ... in ta pot se nikoli ne konča. Beganje od coacha do coacha in brezplačnih nasvetov. Od brezplačne vsebine do brezplačnih tečajev. Začaran krog, ki ga vidim pri podjetnikih predvsem na začetku njihove poti. Pri nekaterih pa ti začetki trajajo tudi kakšno leto ali dve.

Te zanima, kdaj lahko z gotovostjo trdiš, da imaš dovolj znanja, da lahko učiš druge ljudi? Misliš, da obstaja kakšen ZNANJEMETER, ki bi ti to povedal? Da bi recimo rekli, da če na njem dosežeš rezultat 53%, da potem lahko začneš svoje znanje prenašati drugim. Takšen znanjemeter zaenkrat še ne obstaja. In če tudi bi obstajal, bi se težko zedinili okoli %.

Pa vendar obstaja način, da se prepričaš, da imaš dovolj znanja.

Moj predlog je kontraintuitiven – reči si, nič več ne potrebujem. Kar vem danes, je dovolj da lahko peljem tiste, ki ste, ki so par korakov za mano.

Ko pa že ustvariš denar, se izobražuj kolikor ti srce poželi.

S teboj želim deliti še 4 korake, ki so pomembni, da lahko začneš ustvarjati prihodek (zdaj, ko vemo, da imaš dovolj znanja):

  1. Ustvari tečaj/program
  2. Navdušiš sledilce
  3. Prodaš svojo ponudbo
  4. Rasteš

Brez skrbi. Tudi ko bo tvoj TRR poln, se znaš še kdaj vprašti - Kaj če kdo ugotovi, da nekaj ne znam? Nič zato, se pač naučiš. Se tudi tebi občasno zdi, da nimaš dovolj znanja? To zaupanje, da imaš dovolj znanja, (z)gradimo v Online biznis akademiji, prijavi se na čakalno listo tukaj:
https://sanjakrizan.si/online-biznis-akademija/.

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.