Poslušaj na Spotify:

Poslušaj na Apple podcasts:

Poglej na YouTube:

Veš, kdo v tvojem biznisu zateguje ročno, da ne spelješ hitreje? Kdo ti prižiga rdečo luč?

Vem, da veš. Tisto in ono, pa tisto drugo. No, pa malo je tudi na tebi odgovornosti. Ne da? To tudi priznaš. Jaz vem, da je nenačrtovanje biznisa ena takšna velika in pomembna ročna zavora marsikaterega biznisa.

Ne vem kako je s tvojimi načrti, ampak razmišljanje o razvoju biznisa, o tem kako naprej, kaj ja, kaj ne, kaj je naslednji korak, kaj delati drugače – za vse to jaz iz izkušenj vem, da v biznisu tako zelo radi odlašamo (ali pa niti ne vemo, kako bi se tega lotili).

Koliko ur na mesec porabiš za strategijo. Pa ne mislim tisto kot so nas/vas učili na faksih, ampak tisto konkretno:

  • Kaj je moj fokus ta kvartal, kaj delam septembra in kaj decembra?
  • Kako deluje moj tim, kje potrebujem več podpore, kdo mi lahko pomaga uresničiti načrte?
  • Kdaj je čas, da naredim nekaj novega, nov program, nov freebie, nov tečaj?

Nikar ne glej stran, ker to je pomembno. In za to si v biznisu NE VZAMEMO ČASA. Zdi se, da enostavno ni nujno. To, da ni nujno, še ne pomeni, da ni pomembno. In točno te naloge, ti plani, ti premisleki so tisto, kar te pelje v biznisu naprej, ali pa ti neprestano drži zategnjeno ročno zavoro. Ali pa ti prižiga rdečo luč.

In ker imam preveč izkušenj s podjetniki, ki se jim prižiga rdeča luči vem, kako pomembno je, da se peljemo po poti brez zategnjene ročne, ti polagam na srce, da ne delaj tega sam/a. Vem, da je težko in zoprno. Najdi si nekoga, ki mu zapuaš, da te bo lahko spodbujal in tvoja zavora ne bo zategnjena.

Jaz s svojimi podjetnicami in podjetniki to počnem v spletni coaching družini brezpogojno odločeni. Točno te plane/premisleke/brainstorminge sami s sabo, v resnici pa skupaj, delamo najmanj vsake 3 mesece. Zelo celostno pa ob koncu leta.

To nikomur niso najbolj ljube naloge. Zato jih pa odlašamo. S tem pa si iz dneva v dan zategujemo ročno v svojem biznisu. Sami sebi, ja.

O tem, kako si načrtovati aktivnosti, kako neprestano lahkotno rasti učim tiste, ki si želijo svoj biznis prenesti, ali pa ustvariti na spletu. Prav s tem namenom sem ustanovila Online biznis akademijo, o kateri izveš vse, kar rabiš vedeti v brezplačnem tečaju 4 koraki, da ustvariš in prodaš svoj online tečaj. Čaka te tukaj: www.sanjakrizan.si/4koraki

Navijam zate.
Sanja

Želim uvodni klic

Podarim ti brezplačen tečaj:

NAUČI SE pisati objave, KI PRODAJAJO izdelke in storitve

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.