Podcast epizoda #4: 4 koraki, da končno dojameš, da nimaš konkurence

Konkurenca je najpogostejša bolečina strank.
»Kaj če me bo kdo skopiral?«
»Zakaj bi nekdo kupil od mene, ko pa je na trgu že ogromno ponudbe.«

So to včasih tudi tvoje misli? Če so, je vse ok, s teboj ni nič narobe.
Ampak morda, morda odslej kakšno takšno in podobno misel odženeš stran, a? Danes si želim, da če nič drugega, ne odneseš od te epizode, da si danes zapomniš 4 misli, vezane na konkurenco.

#1 NA TRGU JE torej DOVOLJ PROSTORA ZA VSE

Saj veš, da je tvoja ponudba je edinstvena? Nihče na tem svetu namreč nima takšne unikatne kombinacije znanj in izkušenj, kot jih imaš ti. Ko tako razmišljaš, se nenadoma zaveš, da konkurenca ne obstaja.

#2 TVOJA PONUDBA JE ŽE DANES DOVOLJ DOBRA

Vedno jo lahko izboljšuješ, a to ni razlog za čakanje. Najpogosteje se podjetniki zaciklajo, ker popravljajo, dopolnjujejo in urejajo v neskončnost. Čas pa vmes teče. In lahko se celo zgodi, da vmes ponudba zaradi neke nove okoliščine postane nerelevantna, pa če je še tako dobra in je vanjo bilo vloženega še tako veliko časa.

#3 SMISELNO JE, DA SE PRIMERJAM SAMO S SEBOJ

Saj veš tisto, da je v ogledalu naša edina konkurenca? Vem, večkrat slišano, a nikoli zares razumljeno, ne da? Če želiš svojo ponudbo izboljšati, vsak dan, dan za dnem, redno izvajaj aktivnosti, ki vodijo k temu, da si ti boljša verzija sebe in s tem tudi tvoja ponudba na trgu postaja boljša.

#4 BOLJŠE KOT SKRBIŠ ZASE, BOLJŠA VERZIJA SEBE POSTAJAŠ

Čas, ki si ga vzameš zase, je izrednega pomena, saj v tem
času ustvariš več ljubezni do sebe, boljšo povezanost s
parnterjem, več polne prisotnosti, igrivosti, ko si z otrokom in več uspeha na poslovni poti.

Zato ne mine dan, da si ne vzameš časa zase, pa četudi je to le nekaj minut. To so tiste minute v dnevu, ki nas hranijo in nam pomagajo, da stopamo naprej z več zavedanja o avtentičnosti.

Navijam zate in za več prostega časa v tvojem življenju. Lahko si ga pridobiš tudi s tem, da ustvariš svoj spletni tečaj – v brezplačnem e-tečaju ti pokažem, kako v 4 korakih od ideje do prodanega tečaja. Prijaviš se lahko tukaj: https://sanjakrizan.si/4-koraki

Želim uvodni klic

Živjo!

Prijavi se za dostop do tečajev, za urejanje nastavitev plačil, članstev ter pregled preteklih naročil.