Blaž Kavčič, Pulz Šport, direktor

Sanja je zelo srčen človek z izjemnim čutom za ljudi, zato ni presenetljivo, da je vsaka kava z njo prava hrana za um in dušo.

Sanjo poznam kot zelo razgledano prijateljico in predano učiteljico. Njeno poglobljeno poznavanje poslovnega sveta in hkrati čut za individualne potrebe ji omogočata, da najde načine za mnogo izboljšav in zdrav poslovni ter osebnostni napredek. Zelo cenim, da se je pri najinem sodelovanju konkretno poučila o specifikah delovanja našega poslovnega področja ter nas z veseljem povezala z novimi kompatibilnimi poslovnimi partnerji. Predvsem pa Sanjo lahko opišem kot izjemno srčnega človeka z izjemnim čutom za ljudi, zato ni presenetljivo, da je vsak sestanek ali kava z njo prava hrana za um in dušo.

Ana Kosi, Flikepike, mentorica za sproščeno šivanje

Dobili sva se ravno v času, ko se je moj posel začel sesuvati kot hišica iz kart, toda Sanja je takoj znala prepoznati bistveno: če posel izhaja iz moje srčne želje in sem ga zasnovala po svojih načelih, potem sem definitivno na pravi poti. 

Čutila sem, da ima prav, in to je bilo dovolj, da sem vztrajala v tem neprijetnem obdobju ter se skoraj v celoti posvetila svoji osebni rasti. Uh, kakšna nagrada me je čakala po koncu obdobja obrata vase. Ko sva se naslednjič sestali, sem že dobila nov zagon in s pomočjo Sanje nadgradila svoj posel z drugačnimi poudarki, ki so bili usklajeni z mojo novo osebno ravnjo. Sanja je samo s svojo prisotnostjo in popolno odsotnostjo sodb toliko prispevala h kreiranju novih možnosti, da sem se lahko v njeni družbi popolnoma sprostila in bila v celoti jaz. Uživala sem v najinih srečanjih in spoznala, da je za vsakega podjetnika mentorska pomoč zelo dragocena, zlasti ko pride do prelomnih obdobij, ko ne poteka vse tako, kot bi si želel. Mentorstvo v živo in po meri posameznika je najbolj učinkovita oblika pomoči, kajti le tako lahko mentor začuti sočloveka in se mu podrobneje posveti.

Elena Kecman, svetovanje in psihoterapija

Sanji sem najbolj hvaležna, da mi je pomagala ozavestiti pomembnost razvrščanja obveznosti in upravljanje z mojim poslovnim in zasebnim časom. S tem sem pridobila veliko več svobode in določila prioritete v svojem življenju.

Sanja je izvrstna kolegica in coachinja. Ima izjemen čut za sočloveka. Njena vrlina je, da zna zelo dobro poslušati in slišati. Vsako besedo. Vsaka ji je pomembna. Ne le beseda, pač pa tudi nebesedna komunikacija. In ljudje so ji pomembni. Vse to pripelje do tega, da je sodelovanje z njo prav izjemno. Pripravljena in zmožna se je vživeti v kožo drugega in pogledati z njegovimi očmi, začutiti z njegovim srcem, kaj želi doseči v poslu. Najino sodelovanje je bilo učinkovito in v kratkem času sva dosegli kar nekaj premikov in sprememb. Najbolj sem ji hvaležna, da mi je pomagala ozavestiti pomembnost razvrščanja obveznosti in upravljanje z mojim poslovnim in zasebnim časom.

Tanja Želj, direktorica pilates centra Tanergija

Sanja se je pojavila v mojem življenju ob pravem času na pravem mestu in postala moja coachinja. Izhaja iz svojih delovnih izkušenj in zato vidi tudi drugo plat moje medalje, kar mi pomaga, da tudi sama za vse plane, ki jih delam z njeno pomočjo, razširim razmišljanje.

Do sodelovanja s Sanjo je z moje strani prišlo povsem naključno. A ker verjamem, da je vse na ključ, lahko rečem, da se je Sanja pojavila v mojem življenju ob pravem času na pravem mestu. V času, preden sem začela sodelovati s Sanjo, sem na treh različnih predavanjih slišala isto sporočilo: “vsak uspešen človek potrebuje svojega coacha!” Sanja mi je ponudila svoje storitve v časovni omejitvi, ampak sama sem videla v Sanji več – in tako je Sanja sedaj moja coachinja.
Sanja vidi mojo poslovno sliko drugače kot jaz in to sem potrebovala po dobrih petnajstih letih dela na svojem. Sanja zaradi svojih delovnih izkušenj vidi drugo plat moje medalje in to mi pomaga, da tudi sama za vse plane, ki jih delam z njeno pomočjo, razširim razmišljanje. Sodelovanje s Sanjo pa še zdaleč ni samo poslovno. Ljudje smo celostna bitja in včasih s Sanjo govoriva o težavah s spanjem, odnosih, vzgoji otrok ali drugih težavah – ker pač vse, kar se dogaja okoli nas, vpliva na naše delovanje in to zame nikoli ni bilo zanemarljivo. Zato se zelo veselim vseh idej in poti, do katerih in po katerih se bova s Sanjo še sprehajali skupaj.

Dejan Bizjak, trener in vodja Legionar Gyma

Kot podjetnik se že sam naučiš ogromno stvari, vendar včasih potrebuješ mentorja, ki te usmeri na pot, ki je sam ne vidiš. In Sanja je prava za to.

Leto 2018 je bilo zame kar pestro in stresno. Kot podjetnik sem se doslej naučil ogromno stvari, vendar včasih dejansko potrebujemo mentorja, ki nas usmeri na pot, ki je sami ne bi videli. Ko sem spoznal Sanjo in sva rekla že samo nekaj besed, sem vedel, da mi lahko sodelovanje z njo samo koristi. Že na prvi kavici mi je dala nekaj koristnih napotkov, ki sem jih z veseljem vpeljal v delovanje svoje ekipe, kjer so se takoj poznale izboljšave. Kasneje mi je pomagala tudi na osebnem področju. Odprla mi je nov pogled, ki ga prej nisem videl. Včasih dejansko potrebuješ nekoga, da te podpre in usmeri na pravo pot. In Sanja je prava za to.